Hva er en Mini dyne?

En "mini dynen" brukes til å beskrive en mini duvet sett, som avviker fra duvet sett i at de ikke er et fullstendig sett med sengetøy som inkluderer en dust ruffle eller bed skjørt.

Mini Duvet Sett

Et mini duvet sett inkluderer dynetrekk og matchende pute shams. Pute shams er dekorative putevar med dyne stoff; de er en komplementær farger eller nøyaktig samme stoff av dynetrekk.

Dynetrekk

Et dynetrekk er forskjellig fra en dyne. En talsmann er en dekorativ sengeteppe med stuffing sydd inni av produsenten av Trøsteren. Et dynetrekk er en dekorativ cover som selges på egen hånd og er satt over en ikke-dekorative talsmannen av kjøperen. Ned kosekluter (eller syntetiske ned) gjøres ikke til dekorative på egen hånd, og må en dyne dekke satt over dem.

Kostnader

Mini duvet sett varierer mye i sine kostnader. Kostnaden er i stor grad avhengig av stoffet det er laget av, hvor det er kjøpt og størrelsen på dynen. Mini duvet sett kommer i standard sengestørrelser: twin, full, dronning og konge. Twin duvet sett blir billigere enn de større størrelsene. Stoffer som silke, sateng og brokade vil bli dyrere enn bomull. Bomull med en liten tråd count blir billigere enn bomull med en høy tråd count. Du kan forvente å tilbringe $50 til $100 for en kvalitet sett, som i januar 2010.

Der hvor å kjøpe

Mini duvet sett selges i alle hjem varer butikker som selger sengetøy. Steder som Overstock.com og WholesaleBeddings.com tilbyr en rekke som er nedsatte.

Fordeler

Mini duvet sett er billigere enn komplett duvet sett fordi de inneholder mindre sengetøy. Dynen er en kostnadseffektiv måte å endre stilen på sengene uten å kjøpe et komplett sett med nytt sengetøy. Når du har Trøsteren trenger du bare å kjøpe en ny dynetrekk (eller mini satt) for et annet utseende. Mange duvet kosekluter er Apparat washable, og lett å vaske hjemme. Dekorative kosekluter vil ta opp en hel vaskemaskin eller trenger å bli tørr renset.Relaterte artikler