Hvordan installere Andersen vinduet forlengelsen Jambs

Andersen windows er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser, med jambs eller rammer måler 4 9/16 inches i bredde. Mens disse jambs fyller vinduet åpninger i nyere hjem, krever de filtypen fylle dypet av åpningene i eldre boliger med 2 x 6-tommers vegger. Den utvidelse jambs, eller strimler av tre, er knyttet til indre kantene av jambs å øke jamb dybde, slik at de samsvarer med størrelsen på vinduet åpningen. Med noen grunnleggende verktøy, kan du enkelt installere en forlengelsen jamb Andersen-vinduet.

Instruksjoner

•Measure lengder Andersen vinduet jambs og post målingen. Overføre merkene på jambs hvor du har å gjøre kutt.

•Lay forlengelsen jamb under et spisst bord. Sett bladet på spisst så 90 grader og snøre den opp mot merket på jamb. Slå så på og kuttet rett gjennom merket. Avsatt denne jamb og gjenta prosessen for de andre jamb.

•Bore pilot hullene i forlengelsen jambs bruker en drill utstyrt med en 1/8-tommers borekronen, 3 inches fra ender. Plass piloten hull 12 til 16 inches hverandre langs løpet av jambs. Også bore 3/32-tommers hull gjennom midten av den indre kanten på jamb.

•Plasser hodet forlengelsen jamb flush mot toppen av Andersen vinduet jamb i åpningen. Sett inn en 1 5/8-tommers trim skruen i hvert pre-boret hull langs at filtypen jamb å sikre det på plass. Gjenta prosessen for å installere side forlengelsen jambs den samme veien, etterfulgt av terskel jamb forlengelsen. Kontroller filtypen jambs faller flush mot vinduet jambs, med ingen hull i mellom.

•Bore pilot hull gjennom hjørnene av filtypen jambs og sikkert med 1 5/8-tommers trim skruer.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com