Legge en dammen og fossen til din eiendom legger skjønnhet- og potensielle hodepine. Behandle et organ av vann administrere et miljø som endres så raskt som været. Planlegging kan hjelpe deg å forutse og redusere problemer som kan utvikle. Noen mennesker vil forlate sine dammer og fosser på planleggingsstadiet, andre vil gjennomføre sine planer å realiseres, og alle blir bedre etter å ha tenkt gjennom deres forventninger.

Instruksjoner

•Skriv ned dine grunner å legge til dammen og fossen i hagen din. Skille elementene du må ta for at prosjektet skal lykkes fra de som vil forbedre opplevelsen, men er ikke avgjørende. Ta i betraktning om det primære formålet med dammen og fossen er å gi visuell appell, opprette en funksjonell landskap, maske ubehagelig lyder eller noen andre formål.

•Measure området der du vil plassere dammen og fossen. Finne bredde, lengde og dybde av dammen og høyden på fossen. Beregne størrelsen på pumpen må basert på hvor mange galle av vann dammen vil holde og hvor høyt i luften pumpen må sende vannet. Spore banen strøm kommer fra kilden til pumpen.

•Sketch slik du vil at ferdig fossen og Dam å se. Ta notater om ditt valg av planter, steiner og fisk. Gjør flere skisser basert på ulike viser vantages, for eksempel fra inne i huset eller fra forskjellige steder på eiendommen. Justere designet for å lage best mulig utsikten fra flere ser flekker.

•Consult med direktenummeret service å identifisere planter og dyreliv som vil trives best under forhold du sannsynligvis vil opprette. Akt noen advarsler fra eksperter på tjenesten forlengelsen om utilsiktede konsekvenser av planen skyldes kombinere planter eller å legge vann til et område der ingen var det. Forutse hvordan du vil svare på økt insekt aktivitet, tørke, uvanlig våt perioder og dyr søker vann fra dammen.

•Prepare måter å redusere farene et åpent kroppen av vann positurer til barn og kjæledyr. Undersøke fekting, skilt og barrierer.

•Discuss planer med din umiddelbare naboer til adresse noen av sine innvendinger og få råd.

•Anrop eller skrive lokale myndigheter for dammer å finne ut om prosjektet må du feste tillater for alle fasett av prosjektet. Samle informasjon fra myndighet om kostnader og rutetider.

•En liste hvert individuelle element for prosjektet og tilordne en dollar beløp til den. Velg en startdato og etterfølgende datoene for når du vil fullføre hvert element. Kartlegge hvor mye penger du må bruke for hvert element, og på hvilken dato. Inkluder forsyninger, arbeid, forsendelse, tillatelser, avgifter og skatter. Inkluder ytterligere ti prosent til uventede overages.

•Interview entreprenører som kan utføre arbeidet du kan ikke eller foretrekker ikke for å gjøre selv. Se målene med entreprenøren. Kontroller cellereferansene. Opprette en fast tidsplan, liste over ansvar og budsjett.Relaterte artikler