Den gjennomsnittlige levealderen for ethvert kjøkken apparatet, avhenger av hvor mye bruk den mottar. Tradisjonelle kjøkkenapparater inkluderer oppvaskmaskiner, spenner, kjøleskap, søppel komprimator og mikrobølgeovn. Når apparater brukes riktig, kan de varer lenger enn forventet.

Betydning

De fleste store hvitevarer er ikke billig, og de anses investeringer. Som med enhver investering ønsker forbrukeren en god avkastningssatsen. I å bruke potensielt tusenvis av dollar på et nytt kjøkken, skal en forbruker ha rett til noen grad av kvalitetssikring. For det meste, kvalitetsapparater koste mer enn gjennomsnittet, men de pleier å være verdt pengene. Mye av hvitevarer, spesielt apparater, kommer med garantier gir forbrukeren noen grad av kvalitetssikring.

Utvalg

De to mest populære områdene er gass og elektrisk. Gass områder kan vare opp til 15 år hvis ivaretatt på forsvarlig måte, elektrisk områder kan vare opp til 13 år. Ovnen hetter vil siste rundt 14 år. de får vanligvis erstattet når ovnen er erstattet. Både gass og elektrisk områder kan koste alt fra et par hundre dollar til et par tusen dollar.

Kjøleskap

Kjøleskap er et vanlig element i amerikansk kjøkken. Typisk kjøleskap kan vare i opptil 13 år hvis vedlikeholdes riktig. Kompakt kjøleskap, som de populært brukt i college sovesaler, kan vare opptil ni år. Fryser kister forventes å vare i ca 11 år. Kjøleskap er en av de største apparatene i et hjem eller bedrift, og de kan koste opp flere tusen dollar.

Andre

Det er flere andre apparater ofte funnet i amerikansk kjøkken. Søppel komprimator har den høyeste omløpshastighet av de fleste store kjøkkenapparater, må de legge alle seks år eller så. Oppvaskmaskin må erstatte hvert åtte til ni år. Mikrobølgeovner kan vare opptil ni år hvis vedlikeholdes riktig.

Kostnader

Hvitevarer er en investering, og erstatter ting som områder og kjøleskap er ikke billig. Områder og kjøleskap kan koste alt fra et par hundre til noen tusen dollar, avhengig av størrelse, ytelse og merke. Andre apparater som oppvaskmaskin, avhending av søppel og søppel komprimator, kan koste alt fra 65 dollar til flere hundre dollar.Relaterte artikler