Bruksområder for Hot-Dip galvanisert Pipe

Hot-dip galvanisert rørene er zinc-belagt stål. Sink belegget er laget i en prosess som kalles galvanization, der en andre metall er legert på metall bunnen. Dette gir uedelt metall en korrosjonsbestandig laget av sink, som særlig sterk mot materialer som kan bære bort andre metaller. Hot-dipping bruker varme og damp til en glatt, tynne belegg.

Oversikt

Rør som er hot-dip galvanisert brukes i mange programmer på grunn av sin motstand mot korrosjon. De kan brukes utendørs eller innendørs, og selv underground hvis ekstra isolasjon som gummi brukes til å beskytte dem mot forurensning i jordsmonnet rundt dem, og omvendt. Deres styrke tillater dem i vektbærende programmer, for eksempel elektriske polakker.

Sprinkleranlegg

Kanskje er den mest vanlige bruken av hot-dip galvanisert rør i sprinkleranlegg. Rørene kan transportere materiale på grunn av deres hul form, noe som gjør dem nyttige for innendørs og utendørs sprinklere og brann sikkerhet programmer. Hvis en bestemt tykkelse på sink er oppnådd under galvanization, rørene er godkjent for de fleste, om ikke alle, kommunale systemer og brukes til å bære vann til brann hydrants. De kan også brukes i hjem. Selv om de kan brukes til å transportere avfallsstoffer og farlige materialer, vil naturgass fjerne sink, så disse rørene ikke kan brukes i gass oppvarming.

Fekting og Rails

Styrke og holdbarhet av hot-dip galvanisert stål gjør det nyttig fekting også. Den kan brukes for kjede-link gjerde støtter både kommersielle og bolig fekting og husdyr fekting. Rørene kan også brukes i bridgework og business for å gjøre rekkverk og guardrails.

Rørformede samlinger

Rørformede samlinger er strukturer av rør figurer sluttet seg sammen – perfekt for rør. Noen samlinger som er laget av hot-dip galvanisert rør er celle tårnene, elektriske polakker, kringkastingstårn og vind turbin polakker. De er også brukt som tegn broen polakker og gaten lys staver.

Andre bruksområder

Hot-dip galvanisert rør brukes i gruvedrift til transport luft og vann. De brukes i oppvarming, ventilasjon og air condition (HVAC) programmer. De er også funnet i hydrauliske systemer. Hydraulikk presse ukomprimert væske gjennom systemet for å gjøre deler flytte. Trykkluftssystem ligner, men bruke komprimert luft i stedet for ukomprimerte væske, som gir systemet sitt navn. Hot-dip galvanisert rør kan brukes i nesten alle programmer som krever en rund og hul tube-form som motstår de fleste korrosjon. Så lenge de ikke kommer i kontakt med de få stoffene som korroderer sink, vil disse rørene gjøre jobben.Relaterte artikler