Sunn matlaging apparater

Som flere mennesker er overbevist om at sunn mat er veien å gå, de skal finne alternativer til komfyr og mikrobølgeovn. Praktisk, små kjøkkenapparater som hjem frityrkokeren fremme ikke en sunn livsstil, men det er en rekke matlaging utstyr som vil gjøre velsmakende, sunn mat på kjøkken countertop.

Tabletop Grill

Gjort berømt av en frittalende tidligere bokseren, har tabletop grillen blitt en stift i mange hjem. Apparatet fungerer ved oppvarming to ridged metallplater. Du sette maten på en plate og deretter senke lokket på mat. De varme platene koke maten, og åsene la smeltet fett å dryppe fra måltidet. Resultatet er en sprø, grillet måltid med lavere fett og kalorier enn tradisjonelle stekepanne, med en grill-grill smak kan du ha hele året.

Sandwich Maker

Den elektriske sandwich maker kommer og går i popularitet, ofte en favoritt med familier som har barn eller tenåringer i huset. Plasser litt brød på en metalloverflate, legger fylling og et stykke brød, og stenger lokket. Den sandwich maker skåler sandwich mens forsegle kantene, oppretter en lomme sandwich mye som de dyre frosne snacks, men mye sunnere fordi du kontrollerer ingrediensene.

Langsom komfyr

En velsignelse for travle kokker overalt, langsom komfyr er ekstremt sunn samt praktisk. Konseptet bak langsom matlaging er at mat vil stek til de er møre og smaker vil meld, hvis du holder maten på en konstant langsom temperatur i mange timer. Resultatet er velsmakende supper, stuinger og gryteretter uten en masse ekstra fett. Kjente vekttap selskapene produsere selv kokebøker for disse komfyrer, siden de er så lett tilpasses en sunn livsstil.

Dampbåten

Basert på en gammel kinesisk matlaging metoden, utnytter moderne elektriske dampbåten det samme konseptet. Sette maten i stativer og fyll bunnen av dampbåten med en væske, som vin eller vann med urter. Bunnen av apparatet varmes opp og skaper steam inne i kammeret ovenfor. Varm damp tilbereder maten, holder den fuktig og saftig og bruker absolutt ingen fett eller olje for å fullføre den. Mange dampskip har flere lag med rack, gjør det mulig å lage flere kurs av et måltid på samme tid.Relaterte artikler