Få en seng fra ett sted til et annet er en utfordring for flyttebyrå. Senga ramme kan være pent pakket opp og kjørte ut, men madrassen presenterer et vanskelig problem. De fleste får madrasser fra A til B er sunn fornuft, men det er noen beslutninger som må gjøres langs veien.

Instruksjoner

•Pack opp rammen og få det ut av veien. Ikke prøv å flytte hele sengen på en gang. Få den madrasser strippet og på sine sider.

•Få 2 personer for hver madrass. Prøver å kjempe en myk madrass eller boks våren ned trappen selv er dum. Se alle vegg og tak terskler og flytte det ut på samme måte som det kom inn, hvis mulig.

•Dekk madrasser i bevegelige lastebil, og kontroller at de er fastspent i. Kontroller at kjøretøyet er en tilstrekkelig størrelse: prøver å få en madrass setter i en stasjonsvogn vanligvis ikke fungerer veldig bra. Leie en bil hvis nødvendig.

•Når du komme frem til bestemmelsesstedet, måle dører og Vinduer å se hvor du kan faktisk få madrassen. Ikke prøv å kaste den myk madrassen for å få det gjennom døren. Bruke et målebånd for å vurdere om madrassen faktisk passer.

•Hvordan du bruker utenfor trapper eller windows. Se etter lett alternativer, slik som nest historien dekk og verandaer i tarmkanalen. Noen ganger er den beste måten å innbringe en madrass til en andre etasje ved løfting det opp og gjennom et vindu eller andre historien dør.Relaterte artikler