Hvordan male Rose design på veggene

Om innredningen er viktoriansk, shabby chic eller moderne, maleri steg design på veggene i soverommet, kan bad eller selv en rec rom eller studio gi et levende preg. Du kan male design Frihånd hvis du har maleri talent, eller du kan bruke sjablonger til å opprette tegninger. Riktige forberedelser er nøkkelen til alle dekorative maleri prosjekter rundt i huset, som er en nøye vurdering av ditt valgte design og hvordan det vil passe inn med ditt hjem innredning. Husk at mindre er mer, og et subtilt hint av dekorative maleri er ofte peneste.

Instruksjoner

•Velg design nøye for å passe til innredningen. Hvis stenciling, velge sjablonger basert på design som går med hjemme tekstiler og tepper. For eksempel, har du sen-viktorianske innredning, finner du sjablonger basert på verk av Art Nouveau designere som Charles Rennie Mackintosh. For en landlig stil er rom, stiliserte folkekunst motiver, i stedet for mer realistisk roser, mest hensiktsmessig. Pass på at fargene er også i tråd med ditt totale innredning. Velg et begrenset område å male steg design. Du vil ikke prøve å dekke hele rommet; snarere forsøke å bruke malt rosa mønstrene kantlinjen for en enkel vegg eller en aksent i et sentralt område.

•Prepare veggen ved vask med mild såpe og vann, skylling og la veggen tørke. Husk å fjerne flekker eller fet områder på veggen. Om nødvendig oppdatere området veggen der du vil male steg design med vegg maling i samme farge som veggene er for tiden.

•Få steg design på veggen med en skarp blyant hvis maleri frihånd. Maling som ønsket, og la det tørke. Hvis bruker en sjablong, gjelde sjablongen første veggen med maleren tape og sjablongen med den valgte fargen. Forsiktig fjerne sjablongen første, å sørge for ikke å skade lakken. La tørke og gjenta så mange sjablonger og farger for maling som du har valgt.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com