Hva er en vinduskarm?

Hva er en vinduskarm?

Windows lar naturlig lys å angi ditt hjem og redusere behovet for kunstig belysning og høye strømregninger. Windows består av mange deler som arbeider sammen for å holde regn og insekter ut. Vinduskarmen er en enkelt del, men det spiller en viktig rolle i funksjonen i vinduet.

Formål

Vinduskarmen er den nederste platen i vinduet. Denne platen forlenge forbi kanten av vinduet på enten interiør eller eksteriør siden av veggen. Terskel avleder vann som det går ned vinduet slik at det ikke samle og kjøre inn i veggen under vinduet. På interiør veggene spiller det hovedsakelig en dekorativ funksjon. Selv om noen mennesker kan være bare den utstikkende delen av vinduet base som vinduskarmen, refererer teknisk begrepet til hele baseboard av vinduet.

Materialer

Nesten alle byggemateriale arbeider for å skape en vinduskarmen, men noen beskytter mer vann enn andre. Sills var tradisjonelt bygget av tre, men dette materialet råtner etter år med konstant eksponering for vær og fuktighet. Murstein, metall og vinyl tilbyr bedre vanntett over lang og har blitt mer vanlig vinduskarmen materialer som deres bruk i bolig økte.

Problemer

Det hovedavdeling problemet som plager vinduskarmene lekker. Når tre kanalene råtne, de tillater vann inn i veggen under vinduet og ikke installert murstein eller metall vinduskarmene gjøre det samme. Vinduskarmene må blinke installert mellom vinduet og veggen ifølge hjem inspektøren Chris D. Hilton. Hvis denne blinker løsner eller ikke vinklet riktig, eller hvis terskel selv er vinklet mot vinduet i stedet for mot bakken, vil vann føre til råte og strukturell skade på veggen rundt.

Bruker

En vinduskarmen gjør tjene en rekke funksjoner utover regi vann fra veggen. Hvis innebygd dypt nok, gir det en liten hylle for visning av dekorative elementer. Windows mottak sollys for minst en del av dagen gjør god vinduskarmen hagearbeid steder. Plantene som trives i små beholdere, inkludert noen grønnsaker og mange hus planter, finne betingelsene for en solfylt vinduskarmen tilstrekkelig for dyrking.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com