Hvordan Restain en sørlige gul furu tre Celling

Hvordan Restain en sørlige gul furu tre Celling

Sørlige gul furu tak finnes fremtredende i landlig hjem. Tretak er en attraktiv finish til en luksuriøs plass og vanligvis krever minimalt vedlikehold sammenlignet med gipsplater tak. Sørlige furu er foretrukket i mest arkitektur som det krever litt innsats å produsere, og tre er ekstremt slitesterk, en av de sterkeste myk woods og kostnadseffektiv. Enten du har shortleaf, longleaf, loblolly eller skråstrek sørlige furu, krever som om det tålmodighet og omsorg.

Instruksjoner

•Sand taket med håndflaten slipemaskin og 120-korns slipepapir fjerne eksisterende flekken og tetningsmasse fra taket. Holde sander flytter stadig å opprette en konsekvent fjerning av eksisterende flekken eller maling. Gjelde ikke press mens sliping som dette kan skape groper i taket. Sand i retning av korn å unngå å skape en ujevn overflate. Nøye klatre opp på en stigen å utføre denne prosessen.

•Glatt taket med 220-korns slipepapir i håndflaten slipemaskin å fjerne resterende flekker eller ujevne kanter. Holde sander konstant bevegelse i retning av korn.

•Tørk ned taket med en fuktig klut. Fjern eventuelle støv rester fra i taket sprekker. Tørk rundt taket trim å skape en ren overflate.

•Suck opp eventuelle gjenværende støvpartikler fra gulvet med en butikk støvsuger. Støv kan stige i luften under bevegelse, hvilke er hvorfor det er svært viktig å fjerne som må støv som mulig.

•Tape rundt taket linje langs toppen 1 til 2 inches av veggen for å opprette en kantlinje, som vil hindre flekken eller polyuretan gjennomtrengende veggen. Bruke maler tape rundt lysarmaturer og ikke-tre strukturer på taket. Bruke tape direkte til lys eller objekt. Gjelde ikke tape tre taket, som dette kan skape unstained kvinne og uferdige overflater på taket.

•Plasser drop kluter over gulv og møbler elementene. Slipp klær kan være klut eller plast, og vil beskytte elementer mot skade som skyldes drypp eller søl.

•Stir flekken og polyuretan blanding og hell i en paint-skuff. Knytte filtypen pinnen til maling valsen sikkert. Dyppe roller spissen i skuffen og rulle ut overflødig væske.

•Rull flekken og polyuretan blandingen over taket. Rull i retning av korn å tillate flekken å absorbere i tre. Dekk hele taket og la belegg tørke fire til seks timer. Bruke en andre belegg hvis en dypere flekk.

Tips og advarsler

  • Fjern tape og drop kluter etter 24 timer.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com