Hvordan installere Kohler badekar

Hvordan installere Kohler badekar

I 1883 inn Kohler selskapet VVS bransjen. Selskapets første emaljert badekar ble opprinnelig solgt som en hest trau og hog scalder, med en sekundær bruk for bading. Derfra avløp delingen av Kohler har vokst, og det er godt respektert for kvaliteten på sine produkter. Mesteparten av sin avløp linje er tilgjengelig på oppussing butikker, samt rett fra selskapet. Installere Kohler badekar tar mindre enn en dag når fullført en hendig hus.

Instruksjoner

•Kontroller at subfloor som badekaret hviler på. Dette gulv må være sterk nok til å holde badekaret når den er tørr, full av vann og har en person i den. Grunnleggende installasjon håndbok med badekar har retningslinjer for subfloor. Bruk nivået for å sikre subfloor nivå.

•Kontroller vannet linjer som levere vann til badekaret. Hvis disse linjene er korrodert eller lekker, nå er det tid å erstatte dem mens du har enkel tilgang.

•Sett badekaret avløp på utsiden av badekaret. Stram rør nøtter med hendene. Det er bedre å ikke bruke en pipe skiftenøkkel på disse beslag, som over innstramming båtens rør å bryte.

•Lay en tykk mengde konstruksjon lim på føttene av badekaret. Angi badekaret og avløp forsamlingen området badekar kø i badekar avløp avløp i subfloor. Bruk nivået for å sikre badekaret nivå. Koble badekar drain til avløp røret.

•Bruk drill og medfølgende skruene knytte badekaret til veggen pigger. Bore skruene gjennom flensen på badekaret og inn i veggen studs. Flensen er en leppe som stiller opp fra den ytre kanten av badekaret og hviler mot stenderne.

•Installer ønsket veggen behandling. Hvis du legger i en flis surround, kan du bruke et sement backer bord som både vann-og mold. Du har også muligheten til å sette i et badekar surround. Følg produsentens retningslinjer for hva veggen behandling du velger. Når veggene er installert, kan du sette kranen på plass.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk vann og mugg motstandsdyktig Wallboard AS i et bad. Sprekker i flisen fugemasse kan la vannet komme til gips. Gips absorberer fuktighet som en svamp, og mold feeds både vann og papiret på gips.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com