Barken skade en tuja

Tuja, bartrær spp., kommer i en rekke kultivarer med en rekke former, farger og blad mønster. De har en rekke bruksområder som foundation planter, personvern skjermer, gjerder og prøven planter. Tuja er en hardfør plante som krever et minimum av vedlikehold. En rekke forhold kan forårsake skade tuja bark, imidlertid, og det er viktig å reparere skaden så raskt som mulig å forhindre flere problemer

Om tuja

Fordi tuja kommer i slike en rekke typer, kan deres vekst vaner variere betydelig. De kan være avrundet eller pyramideformet, mounded eller spredning, og kan komme i en rekke fargetoner fra mørk grønn til blå-grønn til grå. Den vokser best i godt drenering jord, og en bestemt jord pH er ikke viktig for veksten. Tuja tåler både tørke og flom. Det er hardføre er USDA soner 3 til 7.

Vinter skade på tuja trær

Minusgrader, kald vind og sol skålde kan forårsake betydelig skade på tuja trær. Mindre og utvide forårsaket av alvorlige temperatur kursbevgelsene kan sprekke barken på trær. Konstruere en barriere av landskapet klut eller burlap på windward side av trær kan bidra til å holde på varmen og skjerme tuja tørker vind, ifølge University of Minnesota nettstedet. Forhindre solen skålde unge ved innpakning med kommersielle treet wrap eller noen lyse stoff. Husk å fjerne denne innpakning våren.

Insekt skade på tuja trær

Tuja trær kan lide infestations av cedar og cypress Dekkvingene. Disse insekter som ser ut som centipedes tygge kvister og Barken av trærne og legge egg under overflaten av bark. Hull vises på overflaten av bagasjerommet en sagmugg som "frass" rester igjen av tygging. Dekkvingene er vanskelig å kontrollere. Forbedre den generelle helsen til treet og fjerne berørte deler vil bidra til å begrense skadene fra insekter.

Dyr skade på tuja trær

Tuja trær kan medføre skader fra dyr beite i vintermånedene. Hjort kan tygge bark eller gni deres gevir på stammene av trær, chipping eller fjerne biter av bark. En rekke hjort repellents er på markedet som kan bidra til å hindre dem fra å skade trær. Cayenne pepper løsninger malt på bark fungerer også, ifølge North Dakota State Universitys nettsted. Gnagere kan gnage bark fra nederst av stammene. Thiram, en vanlig soppdreper, vil bidra til å motvirke Red fra fôring på tuja bark.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com