Hvordan å dekorere en 1 år gammel jente rom

Hvordan å dekorere en 1 år gammel jente rom

1 år gamle barn er raskt økende i både motorstyring og kognitiv utvikling. 12 til 24 måneder lærer hun å gå, manipulere objekter og fokusere sin oppmerksomhet på ting som interesserer henne. En godt utformet og innredet jente rom i denne alderen oppfordrer henne å utforske verden rundt seg og begynne å forstå mønstre.

Instruksjoner

•Lay ned linoleum eller tre gulv. Teppet er mykere, men små objekter som barn kan svelge eller trinn kan skjule i tepper. En glatt overflate er lettere å rengjøre og desinfisere. Et område rug kan opprette en bløt, hjertelig stedet for barnet å sitte og spille.

•Arrange møbler slik at den overordnede trinnene er minimert å nå for varene de trenger å omsorg for barnet. Stellebordet og alle forsyninger bør være ved sengen. Sengen og sovende barn skal være synlig fra døren.

•Hang enkel, representant bildene er fargerike på veggene. Mange 1 år gamle jenter er fascinert av mønstre og vil nyte å se på dem. Deres øyne gjør overgangen til se i lange fokus, så pass på at det er interessant objekter å betrakte sofakroken fra sengen. En rekke bilder å ha både kontrast og komplementærfarger hjelper en 1 år gamle utvikle en forståelse av "lite" og "mye" annerledes.

•Bruk billig stoffer raskt endre fra en fargevalget til en annen uten å måtte Male veggene. Mikse og matche dristige og levende farger med dempet seg for kontrast. Bruke forskjellige typer stoffer fra silke å burlap, for å hjelpe jenta forstår at verden er full av fantastiske ting å lære om.

•Plasser kjæresten din pjokk leker i en lett-å-få-å-bin, fortrinnsvis en uten et lokk som kan slå på hennes små fingre.

• Minimer hvis mulig bruk av elektriske ledninger og skjule nøye de som brukes. Plasser sikkerhet plugger i alle ubrukte utsalgssteder.

•Sikker noen objekter for å hindre dem fra å falle på din liten jente hvis hun Utforsker dem ved å klatre på dem.

Tips og advarsler

  • Soverom bør være et trygt og innbydende miljø for en 1 år gammel. Hvis det er for intens med dekorasjoner og visuelle stimuli, kan det bli en kilde til ubehag. Overvåke barnets atferd og reaksjon på hva som er rundt henne og justere deretter.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com