Hva er årsakene til maling boblende på et tak?

Hva er årsakene til maling boblende på et tak?

Mange årsaker til maling boblende på et tak eksisterer, de fleste stammer fra miljøgifter som holde malingen fra å overflaten. Forbehandling og riktig rengjøring teknikker er viktige i å oppnå god maling vedheft. For best resultat trenger maling en ren, flat og porøs overflate for å feste. Før maling et område, må du fjerne eventuelle forurensninger å sikre en god og unngå fallgruver og bekostning av å male et tak.

Støv

Når støvpartikler på taket, maling faktisk holder seg til støv og ikke veggen. Støv oppstår vanligvis når spackle brukes over et skadet område og sanded ned. Støv er veldig fint og vanskelige å se med det blotte øye, spesielt sparkelet støv. Hvis området ikke har sparkelet støv, kan det være vanlig støv som har samlet inn. Før du starter, unngå problemene støv forårsaker og vaske ned vegger med såpe og vann før du legger til en primer eller maleri.

Olje

Olje fungerer som en blokkering å male fra taket, skaper lommer eller bobler. Oljer kommer fra mange kilder, men det ender opp i taket kommer hovedsakelig fra hender. Ikke bare oppretter hendene sine egne olje, men det kan komme fra verktøy, lotion, rengjøring løsninger eller andre kilder i hjemmet. De fleste tak er malt med lakken maling, siden de er en lav trafikk området, noe som gjør dem svært absorberende til forurensninger. For å oppbevare oljer fra tainting taket, vask hendene og taket og bruke hansker om nødvendig.

Vann

Vann holder maling stikker til tak og er en svært vanlig årsak til maling bobler. Vask en overflate er en vanlig prosedyre før maling eller legge primer, så hvis veggen er vasket før vann dries, ikke kan det følger riktig. Hyppigere årsaken til vann i et malt tak er fra taket skade, der vannet har sivet i fra taket og gjennom taket. Hvis det er tak skade, må du reparere den for å hindre videre boblende deretter reparere eller erstatte gips i taket.

Male over blanke overflater

Hvis du male over en skinnende overflate uten sliping det først, sjanser er boblende oppstår. Glanset maling er vanntett og derfor nonporous og maling trenger en porøs overflate for å feste. Ved en blank overflate må bli pusset før alle maling riktig vil håndheve.

Maling produsent Problem

Dessverre feil skje og forbrukerne må betale prisen. Maling kan være bobler fra taket på grunn av maling, hvor det var feil produsert eller blandet, holder den stikker riktig. Hvis dette er tilfelle, produsentens websted for husker merknader eller ta alle ubrukt maling tilbake til butikken der du kjøpte den.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com