De beste måtene å gjøre historiske gips tak & vegger

De beste måtene å gjøre historiske gips tak & vegger

Vegger og tak er som Tom lerreter til noen som ønsker for å pusse. Gir hjemmet ditt en historisk innredning er spennende og utfordrende dekorere valg, en som vil gi din hjem tidløse karakter. Dette kan gjøres enten hjemme er rural eller urban, et gammelt hus eller en ny. Det krever mye arbeid, talent og forskning, men resultatene vil være vel verdt det.

Historiske lakkfarger

Hvis du har en bestemt historisk periode i tankene for innredningen, er den enkleste måten å oppnå dette gjennom maling farge. Mange maling produsenter har fargepaletter designet for å reflektere bestemte punkter i tid. En av de vanligste er viktoriansk farger. Andre inkluderer georgisk og Neo-klassisk. Maling farge valgt kan deretter brukes som en guide for valg av møbler, kunst og andre dekorative elementer.

Gammeldags utførelser

Mens gamle verden ferdig med distressed fresker og andre kompliserte er ferdig, er det ikke nødvendig å være kunstner å skape en autentisk utseende veggen eller i taket. Bruker lagdelte, teksturerte maling er ferdig som wall glass, eller bruke gesso eller venetianske gips gir et gammeldags utseende uten noen reell kunstneriske talent. Det er viktig å lære riktig utføre slike utførelser og bruke riktig maling og glasur, men alle kan lære å gjøre dette med riktige instruksjoner.

Anaglypta og Lincrusta

Anaglypta og lincrusta er paintable wallcoverings med et relieff design. Hundrevis av design er tilgjengelige og faux utførelser kan brukes for å skape et luksuriøst historiske utseende. Tinn tak for eksempel kan opprettes ved hjelp av anaglypta og bruke en faux tinn finish. Lincrusta er ofte funnet i viktoriansk stil hjem og er et flott utgangspunkt for wall glass. Anaglypta er vanligvis rimeligere enn lincrusta.

Bakgrunn

Å oppnå et historiske utseende for et rom er like enkelt som henger noe reproduksjon bakgrunnsbilde. Mange bakgrunn selskaper produserer høykvalitets perioden bakgrunnsbilder, noen med gammeldags metoder som var i bruk før massen produsere ble normen. Tapet har vært brukt i hundrevis av år, noe som gjør det til et perfekt valg for historisk innredning.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com