Hvordan cum tett oppvaskmaskin

Det er ikke noe mer frustrerende enn avhengig av en hjem apparatet, bare å få den utleie du ned når det trengs mest. Automatisk oppvaskmaskinen er et godt eksempel, når de arbeider riktig de er sanntid sparere; Når de feil forlater de deg med en haug av skitne våt retter ofte i verste mulige øyeblikket. Den vanligste feilen langt gjelder oppvaskmaskiner er en tette avløp. Denne situasjonen er lett å fikse hvis du følger en trinnvis fremgangsmåte å oppspore det virkelige problemet.

Instruksjoner

•Kontroller kontroller oppvaskmaskin døren er ordentlig lukket. Mange oppvaskmaskiner har sensitive døren oppdagelsen brytere som vil signalisere maskinen avsluttes, feilaktig tro døren er delvis åpen. Fast lukker døren og starter maskinen. Hvis døren bytte var skyldige, vil maskinen nå renne.

•Kontroller oppvaskmaskinen syklus innstillingen. På mange maskiner hvis rengjøring syklus maskinen var behandling avbrytes, vil maskinen ikke fortsette med mindre bryteren syklus er "syklet" gjennom slik at det kan begynne på nytt. Dette gjelder særlig i de siste minuttene av vask. Start maskinen med en ny syklus innstilling og la den til slutt uforstyrret.

•Kontroller at oppvaskmaskin tømmeslangen ikke er knyttet til en ny søppeltømming som ikke har hatt oppvaskmaskinen "knockout plugg" fjernet. Fjern slangen klemme med en slotted skrutrekker som sikrer oppvaskmaskinen renne rør i søppel fjerning. Trekk slangen gratis. Se salg gjennom åpningen hvor slangen var festet. Hvis du ikke ser i og se en plast plugg i stedet, poke plast pluggen gratis med en skrutrekker. Tilknyttet slangen og stram den. Fjern plast pluggen av salg; oppvaskmaskin vil nå renne.

•Kontroller å se hvis salg er tett. Kjør salg med varmt vann. Vannet bør fortsette å renne ned salg. Hvis det begynner å sikkerhetskopiere, stupe kjører salg med en stempelholderen. Når fjernet, vil oppvaskmaskin nå renne riktig.

•Rengjør luftspalte der oppvaskmaskinen renne uten å bli sittende fast på grunn av suge-press. Skru til lufttilførselen ligger i utkanten av vasken ved å vri luft tilførsel hetten mot klokken. Fjern hetten, og rengjør alle partikler vises nær luftinntakene. Når rusk er renset bør oppvaskmaskinen renne normalt.

•Kontroller at det ikke er en kink i avløpsslangen. Hvis tømmeslangen er kinked, vil det blokkere vannstrømmen. Rett opp av avløpsslangen. Hvis det var kinked, vil vannet nå renne normalt. Hvis tømmeslangen var lenge da det ble installert, vil det gjerne bøyes over tid. Forkorte slangen ved å fjerne slangen klemmen fester slangen til i søppel fjerning. Kutt slutten av slangen kortere med verktøyet kniv. Koble slangen og slangen klemme. Oppvaskmaskin skal nå renne normalt.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com