Aluminium makt kabel fordeler

Gull og sølv anses de beste ledere med minst motstand, men på grunn av deres høye pris kan ikke brukes for masse distribusjon. Kobber og aluminium er de neste beste alternativene, hver med fordeler og ulemper. Til tross for dens ulemper øker fordelene aluminium tilbyr over kobber sin popularitet for bruk i innenriks elektriske ledninger, med National Electric Code spesifikasjoner godkjenne bruken legering skjemaet.

Lavere kostnader

Hovedgrunnen til å bruke aluminium kabler er betydelig redusert. Kobber priser piggete på midten av 1960-tallet og har vært stigende siden gjør kobber kabling ganske dyrt. Aluminium er mye billigere og tilbyr lignende resultater. Men når det brukes i ren form det er en reduksjon i ytelse på noen områder, er legeringer utviklet for å rette dette problemet.

Lavere vekt

Kobber kabling kan være tre ganger tyngre enn identiske aluminium ledninger. Aluminiums redusert vekt betyr mindre belastning på støtte utstyr for suspendert kabler, lavere kostnader og problemer og mer effektiv håndtering under installasjonen.

Økt fleksibilitet

Aluminium er også mer fleksibelt enn kobber og mer egnet for bruk i kabler utsatt for hyppige bøying og vridning. Aluminiums tendens til å bryte er mye lavere, øke kabelen er pålitelighet og redusere sjansen for avbrudd på grunn av kabel skade ved å bøye.

Redusert Corona effekt

Corona utslipp eller corona effekt er dannelsen av ioner rundt en dirigent som resulterer i elektriske utslipp av gjeldende strømmer gjennom det på høy spenning, fører til strøm svinn. Kobber kabler er utsatt for et høyere nivå av corona utslipp.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com