Forskjellen mellom stål, aluminium & kobber taktekking materiale

Forskjellen mellom stål, aluminium & kobber taktekking materiale

Lenge brukt i kommersielle anlegg, blir tak av metall en mer vanlig sted på husene. Stål, aluminium og kobber taktekking materiale kommer i en rekke farger og ligne tre, skifer og leire helvetesild. Disse metallene dele mer likheter enn forskjeller, så velge over hverandre kan komme ned til levetid, utseende og kostnader.

Opprettelse

Stål er mottar en rust forebygge metallisk belegg malt og sendt til overbygg produsenter å bli trykket inn i helvetesild. Aluminium er laget på samme måte, men uten det metallisk belegget. Det gjør, men får en spesialitet plast finish av polyvinylidene fluor som er bakt inn i helvetesild. Kobber, er etter å være smeltet, laget i forskjellige størrelse plater. Disse plater gå til en valseverket gjøres i spoler, og spoler er kutt i helvetesild. Mange metall tak materialer er laget av noen resirkulerte materialer.

Holdbarhet

Kobber, stål og aluminium er alle ganske holdbar taktekking materialer med tilsvarende styrke. De er alle motstandsdyktig mot rust, forfall, mold, råtne, insekter og brann. Mens aluminium og stål tåler hagl, kan kobber håndtere kraftig snøfall. Kobber og aluminium kan også håndtere 110 mil per time vind og regn. Stål er enda sterkere, står opp til 120 mph vind. Kobber varer rundt 30 år, og har den korteste levetiden av tre metaller. Stål varer rundt 50 år, mens aluminium kan vare levetid hjem.

Proffene

Stål, kobber og aluminium har mange fordeler, som er lite vedlikehold og nesten alger-fri. De er alle også lett, så Helvetesild ikke legger stress å huset som tyngre taktekking materialer. Aluminium, stål og kobber taktekking materialer reflektere og overføre varme, noe som resulterer i om lag 20 prosent besparelser på energi-regninger.

Ulemper

Tak av metall er lett, så det er at det kan bli skadet av hagl eller annet hard emner. Det kan også være dyrere enn andre taktekking materialer. Stål Helvetesild er ikke egnet for steder utsatt for orkaner eller vind. Mens aluminium Helvetesild billettpris bedre i vind steder, hvis de ikke er installert riktig, kan de komme fra hverandre i sterk vind. Alle som går på en aluminium tak skal trå varsomt eller deres fotspor kan skade helvetesild. Kobber tak kan forsterke støy i dårlig vær. Sesongmessige temperaturendringer føre kobber å ekspandere og kontrakten, som kan løsne festene holde taktekking materialet sammen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com