Hvordan lage et skap med gardiner

Hvordan lage et skap med gardiner

Hvis du har deltatt moteshow, kan du ha sett provisorisk, curtained enklaver satt opp nær rullebane innganger slik modeller kan gjøre raske garderobe endringer. Disse popup enheter er ofte formet av sammenleggbar PVC pipe ramme med grommets eller hull kjører øverst slik gardiner kan henges fra rammen på én eller flere sider. Du trenger ikke bekymre bygge skapet rammer i arbeidet med å gjøre et skap med gardiner, men du kan bli overrasket over å høre at det er mer enn én måte å skjule ting - selv om stedet kom med nary en skapet.

Instruksjoner

•Lag en ett-gardin skapet. Nærheten gapende hull i veggen henger en enkelt gardin fra rammen å gjemme bort din klær eller lagring. Mål dimensjonene på skap rammen å bestemme størrelsen på gardin stanga må du fullføre prosjektet samt stoff og tråden nødvendig. Sett opp din symaskin og hem alle fire sidene av panelet, inkludert et bredt lomme benavslutning for gardin stang. Velg en trekkstangen litt større enn åpningen av skapet. Tråd gardinen på stangen og sett den på toppen av skapet.

•Build et to-gardin skap i et hjørne. Tenk deg en valp telt slått på siden og du vil forstå hvordan et to-gardin skap ser ut når den er installert. Identifisere mest praktiske hjørnet for prosjektet. Henge to samsvarende gardinstenger fra taket så møtes i den ene enden til å lage en firkantet skapet området mot to hjørne veggene. Sy to gardinene i matchende stoff med brede kanaler på toppen. Tråden gardiner i hver stang og sett dem inn i maskinvaren. Bruk nå skjult veggen for kroker å henge eiendeler eller legge til hyller enheter med kurver til å holde din klær.

•Fashion et romslig tre-gardin skap. Øremerke veggplass som er fra tyngste trafikkmønstre til å konstruere curtained hideaway. Heng tre gardiner fra en trio av stenger montert i taket. Fylle rommet med en kombinasjon av følgende: en kommode, montere hyller, en prefabrikkerte, rustfritt stål klesstativ som brukes av hotellene for frakken lagring utenfor møterom og/eller vegg kroker. Rydd opp en stor del av soverommet ved å lage en attraktiv, romslig enclave å holde klær og andre eiendeler.

•Kontroller smart erstatninger. Endre opp ett-gardin skapet Hvis definisjonen av en gardin ikke betyr nødvendigvis henger swaths av stoff. Du kan erstatte malt bambus matchstick blinds eller sett av pre hengt på 1960-tallet perler Cloth, sikre begge typer gardin direkte til taket. Gjøre mest dramatiske uttalelse ved å utforme en brikke, sjal rundt skapet sydd lerret klut som du kan male et bybilde, blomster eller en melding som kjører rundt omkretsen av teppet. Alt som trengs er stoff paint og maler for å slå et stykke lerret i denne stilen av innpakket skapet. Bruk tre gardinstenger holde enheten på plass eller leie en snekker montere en taket ramme.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com