Hvordan finne ut hva din badekar er laget av

Hvordan finne ut hva din badekar er laget av

Fra lite vedlikehold glassfiber til elegante stein er badekar tilgjengelige i et bredt spekter av materialer og stiler. Materialet av badekaret ditt bestemmer sin holdbarhet, kostnader, utseende og funksjonalitet. Det er en kritisk første skritt å identifisere materiale som badekar er laget av før du begynner et lite prosjekt som rengjøring eller et stort prosjekt som en Baderom oppussing. Utseende alene er vanligvis ikke nok til å identifisere badekar materialet, men noen triks kan hjelpe deg begrense mulighetene.

Instruksjoner

•Knock eller trykk på den utvendige veggen av badekaret. Noen badekar materialer, som akryl og glassfiber, er tynn og fleksibel. Hvis du banke på siden av badekaret og materialet har litt gi, er badekar sannsynlig glassfiber eller akryl. En dypere klingende dunk og ingen bøye antyder en emalje-belagt stål tub.

•Evaluate overflaten av badekaret for riper eller chips. Glassfiber og akryl karene er mest utsatt for riper, sprekker og andre overflate skader. Chipping er sannsynlig å skje på porselen-belagte badekar hvis tunge gjenstander tillates å ramle ned. Av falming langs bunnen av badekaret også foreslå glassfiber. Hvis sjetonger avsløre en materialet under den ytre belegget, se etter tegn på rust, angir at materialet er sannsynlig porselen-belagt stål eller jern.

•Examine gulv rundt badekaret ditt. Støpejern kar krever ofte ekstra etasje forsterkning tåle kar vekt. Om dette arbeidet er noen ganger gjemt i subflooring, er baderommet utformet med rammer å støtte en tung badekar. Hvis du har tilgang til området under badekaret fra gulvet nedenfor, kan du undersøke subfloor for ekstra bjelkene eller orientert strand bord, enten som kan støtte den ekstra vekten av støpejern badekar.

•Hold en sterk magnet på utsiden av badekaret ditt. Både jern og stål badekar er magnetisk; glassfiber, akryl, kultivert stein og tre kar ikke. Hvis magneten pinner, er badekar enten i stål eller jern.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com