Hvor å feilfri Mitsubishi delt klimaanlegg

En delt klimaanlegg enhet har en veggmontert enhet på innsiden av et hus eller leilighet og en utendørs enhet for å ta i luften og avkjøle den. Innendørs enheten bare dispenses luften, så det går rolig. (Se referanse 1) En Mitsubishi delt a/c enhet behov renhold for å forbli arbeider tilstand, som andre slike enheter. Filteret rengjøring er den største vurderingen for enheten. (Se referanse 2)

Instruksjoner

•Fjern frontpanel Mitsubishi delt klimaanlegg. Våt en klut, og tørk av panelet for å fjerne alle støv og smuss buildup på den. (Se referanse 2)

•Fjern luftfilteret fra enheten ved å trekke på den lille håndtaket. Vakuum filteret for å fjerne overflaten støv. Suge filteret i en løsning av 1 ts vaskemiddel og varmt vann i 10 til 15 minutter. Skyll den med rent vann til filteret går rent. La den luften tørr i skyggen før du plasserer det tilbake til enheten. (Se referanse 2)

•Fjern rengjøring luftfilteret. Nyt filteret i en løsning av 2 ts vaskemiddel med varmt vann i 15 minutter. Rense luften rengjøring filter med rent vann. La den luften tørr i skyggen før du plasserer det tilbake i delt enheten. (Se referanse 2)

•Bytt frontpanelet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com