De beste måtene å kamuflere et skrånet tak med maling

Skrå tak vanlig i loftsrommene, kan gjøre et rom ser lite og lukket. Hemmeligheten for å minimere den skråningen utseende er å lure øyet så det ikke fokus på taket. Lys spiller en viktig faktor i å gjøre et rom ser større og mer innbydende, men bruker riktig maling farge, maling type og maleri teknikk kan også bidra til å kamuflere skråningen så taket ser høyere og rommet føles mer romslig.

Taket forberedelse

Feil og grove flekker på taket etter maleri bare trekke øyet til området, videre accenting skrånet taket. Støv eller vakuum det hele taket før du begynner å male for å fjerne rusk som vil hindre går opp på taket av maling jevnt. Noen feil kan være i taket bygging, for eksempel en tøff periode av gips eller en gammel taket tekstur som er å bryte ned. Sand glatt grove flekker med fine-korns slipepapir. Fjerne nedverdigende tekstur funksjoner, slik som popcorn taket, før maling.

Maling farge

Farge hjelper kamuflere en skråning når det brukes riktig. Bruke den samme fargen på maling på taket som er på veggene triksene øyet så linje der veggen avsluttes og taket begynner ikke så tydelig. Taket ser høyere og gjøre et rom ser større, Velg maling en farge eller skygge, lysere enn maling på veggene. Mørk eller kontrasterende farger bare gjøre en tydeligere. Mørke farger kan også gjøre et rom føler liten, særlig i små rom og rom uten en masse naturlig lys.

Maling Type

Maling har Matt, glanset eller semigloss er ferdig. En matt overflate er flatt med ingen glans, og det gjør lite for å skjule en skråning. Høy skinne med glans og moderat glans en semigloss maling reflekterer lyset, hjelpe en rommet ser mer romslig og skape illusjonen av høyere tak. Lyset refleksjon hjelper kamuflere en best når det brukes i en lys maling. Skråningen er enda vanskeligere å oppdage hvis sollys fra et vindu eller kunstig lys reflekterer av glans eller semigloss maling på skråningen.

Furthur Camouflage Tips

Bruk et lag med primer før maling er taket i den ønskede fargen nyttig. Primer gir en base som sikrer siste malingen pelsen går jevnt, som er viktig fordi feil vil trekke øyet til bakken. Primer er spesielt nødvendig når male over en farge med en lysere farge. Unngå å bruke veggen kantlinjer og tak molding fordi de også gjøre et skrånet tak mer tydelig enn ellers. Tak-montert lys og fan inventar også trekke oppmerksomhet til en skrå tak.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com