En ergonomiske evaluering sjekkliste

En ergonomiske evaluering sjekkliste

Ergonomi er en vitenskap som er viet til å utvikle møbler, verktøy og oppgaver som øker sikkerheten, effektivitet og komfort i arbeidsmiljøet. God ergonomi kan redusere jobb skader som muskel, belastningsskader og kumulative traumer lidelser, samtidig forbedre trivsel. En ergonomiske evaluering Sjekkliste kan du fastslå hvor sikker og effektiv kontoret er.

Holdning sjekkliste

For å avgjøre hvis arbeidsstasjonen er ergonomisk, undersøke din holdning når du sitter ved skrivebordet. Hodet og nakken bør ikke bøyd over eller bøyd bakover, men oppreist, mens skuldre og overarmene bør være avslappet og vinkelrett på gulvet. Når du bruker tastaturet eller musen, skal dine håndledd og hånd være rett. Du vil lårene parallelt med gulvet, kalver vinkelrett på gulvet og føttene flatt på gulvet. Hvis holdningen din ikke oppfyller disse kriteriene, har du ikke en ergonomisk arbeidsplass.

Stolen sjekkliste

En ergonomisk stol gir korsryggstøtte ved å ha en rygg. Dette tvinger stolen og ryggraden å støtte hodet, og torso, ikke muskler. Stolen skal også justerbar så sete bredden og dybden rommer individer. Kontroller at stolen har en godt bygget, fem-legged base som enkelt ruller. Du vil også stoler som dreies 360 grader så du trenger ikke å vri i stolen for å nå objekter i nærheten. Måle stolen for å sikre Setebunnen lengden måler 15 inches til 17 inches. OSHA anbefaler en minimum bredde på omtrent 18 inches for stolens setebredde pan. Hvis stolen inneholder armlener, bør de være polstret og myk.

Pulten sjekkliste

Et skrivebord må ha en dybde som lar deg plassere en dataskjerm minst 20 inches fra øynene. Selv om ikke nødvendig, har en ideell ergonomiske skrivebordet et dyp på 30 inches så det også kan holde et tastatur. For å imøtekomme enkeltpersoner, må pulten justeres mellom 20 inches og 28 inches. Helst sitter skrivebordet overflaten på samme høyde av albuen når du sitter med føttene flatt på gulvet. Du overflaten av skrivebordet for å ha en matt overflate for å redusere gjenskinn.

Tastatur og mus sjekkliste

Når du kjøper et tastatur, investere i delt tastatur med justerbare støtter, som du kan trygt håndleddet posisjoner. Hvis skrivebordet kommer med en tastatur plattform eller brett, kontroller at skuffen er solid, flat og stor nok til å støtte tastaturet. Hold musen ved siden av tastaturet for å redusere unødvendige nå. Kjøpe en mus som passer til størrelsen og formen på hånden. Også sette din musen fart så du bare trenger å bevege musa en tomme eller to å flytte markøren over skjermen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com