Hage ideer for små områder

Hage ideer for små områder

Når din utendørs mellomrom er større enn et barns sandkasse, kan hagearbeid virke som bare en drøm. Men bøye den grønne fingre er mulig selv om du ikke har et verft å ringe dine egne. Du har mange alternativer for sprucing opp selv de minste uteområde.

Beholdere

Denne populære plass saver er ideelt for alle med tilgang til en liten hage, terrasse eller balkong. Container hagearbeid mulig å huse en overflod av planter i et lite område. En god jord er nødvendig som er hyppig vanning.

Hage beholdere kan også brukes til å opprette naturlig flyt konturer langs en gangvei, gir illusjonen av mer plass. Mange profesjonelle landscapers bruke større vintreet og tre beholdere for å lage myke linjer ved avrunding ut de harde hjørnene av boxy mellomrom. Hvis du ikke har en gangvei, prøv å plassere din beholderne tett mot vegger, i hjørnene balkong eller nær kanten av en uteplass.

Utleggere

En annen måte å skape en optisk illusjon av et større mellomrom er ved å stille hage utleggere diagonalt. Lange og smale områder, unngå å plassere store elementer, som tabeller, midt i hagen din. Holde ting av siden vil skape en roomier følelse og Asfaltutleggere vil utpeke en plass for alle utendørs møbler og apparater. Asfaltutleggere er også bra for noen med barn, fordi de kan bidra til å holde planter, blomster og urter fra blir tråkket.

Patio trær

Mindre enn din gjennomsnittlige tree, gir patio trær et løft av fargen og skygge uten at plass. Patio trær er også populære fordi de krever færre opprydding enn, si, en stor Cottonwood. Disse mindre skyggen trærne kaste langt færre blader og slipp ikke frukt. Det er imidlertid mulig å finne fruktbærende patio trær, som kumquat.

Windows og innendørs hagearbeid

Rikelig vinduet plass kan transformeres til et sted for blomster og urter. Aeroponics er en type hagearbeid som gjøres uten jord eller sollys og er sponset og testet av folk på NASA. Disse datastyrt hager bruke spesielle pærer i stedet for sollys, så kan du dra nytte av dem hele året. Som en bonus, aeroponic hager kommer i forskjellige farger og stiler - noen kan selv henges på veggen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com