Ideer til å dekorere et lite rom for to gutter

Ideer til å dekorere et lite rom for to gutter

Når to gutter deler et lite rom, kan dekorere dilemmaer føre til, særlig når behandling med helt forskjellige personligheter. Det trenger ikke å slå inn i en kamp for plass. Del rommet i visuelle måter å presentere hver en stil, men fortsatt lage et enhetlig utseende interiørdesign ordningen.

Samkjøre temaer

Snakke med begge guttene om hvilket tema de ønsker å se i deres soverom. Du kan få heldig nok å finne ut at det blir enklere enn du tror å korrelere design. For eksempel hvis en liker fotball og liker basketball, kan gjør en "Sport nøtter" tema oppnås ved henger begge typer jerseys på veggen eller vekselvis innramming sine favoritter i to sports på veggen. Hvis de har to helt forskjellige ideer om hvordan å pynte på lille rommet, samme ensartet utseende kan likevel oppnås, du må bare være litt mer kreativ. For eksempel hvis en av to er en sjakk-fanatiker og den andre en hockey fan, male deler av et sjakkspill individuelt på hockey pucker og montere dem på veggen for kunstverk. Male striper på veggen er den enkleste måten å få inn to favoritt farger for inspirasjon.

Dele plassen

Hvis guttene vil ikke ha noe å gjøre med å finne måter å faktisk sammenfletter soverom dekorasjoner, er det tid for å begynne å tenke dele plass i halvparten. Dette kan gjøres, selv i et lite rom. Ideer inkluderer: sette en liten seng på hver side av en lang dresser, halvparten for hvert barn. Maling møbler tofarget i deres favoritt farger. For eksempel maling rammen kommoden i blått, skuffer i grønt og kjøpe knotter som inneholder både farger for å trekke det sammen. Et annet alternativ ville være å sette en åpen hylle i midten av soverommet å dele de to områdene og de kan dele hylleplass. Hvis du har ikke plass til ekstra møbler, henge et stoff gardin eller perle gardin fra taket (i nyhet perler som passer temaene) eller bruke et teppe for å skille sine to personlige områder.

Organisasjon

Nøkkelen til en liten plass er organisasjon, spesielt hvis det mellomrom må inneholde ting fra to gutter. Med en delt skapet er det viktig å gi både barn like mye. Hvis de er store i alder og høyde, gi toppen halvparten til voksne og bunnen til den yngre. Hvis de er på samme alder, eller bare vil skapet delt på midten, bruke farge igjen for å gjøre det visuelt. Kjøpe blue hangarer for og grønt i den andre. Bygge hyller og legge koordinerende kurver og hyller. Har to over-det-dørs rack for sko eller andre småting. I soverommet selv, har alle gratis området på veggene, på begge sider av plass, være hyller for dem å vise sine skatter. Det viktigste du kan gjøre når dekorere et lite rom for to gutter er å sikre at de begge føler like representert.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com