Hvordan dele et rom for to barn

Deling boareal kan være en utfordring for folk i alle aldre. Men når barn må dele rom, kan bruker kreative metoder for å dele plass hjelpe redusere sjansen for relatert til verdensrommet Gamasje. Heldigvis, dele et rom for to barn presenterer også en mulighet til å ansette noen fantasifulle dekorere teknikker og integrere hvert barns unike stil i et rom innredning.

Instruksjoner

• Snakk med barna om deres favoritt farger, temaer og aktiviteter. Lag en liste over hva hvert barn ideelt vil se rommet ligne. Måle rommet og bestemmer hvor divisjonen i rommet vil bli opprettet. Gi hvert barn en lik mengde plass og gi rom for noen felles plass, som en kunst tabell eller leketøy lagringsområde.

•Tape av de dele linjen mellom to forskjellige områder og male veggene på hver side av rommet i forskjellige, men komplementære farger eller mønstre. Hvis både barn lignende farger, kan du male veggene i samme farge, og opprette en visuell divisjonen plass ved å sette opp forskjellige mønstre av veggen papir grenser. Bruk en tredje koordinerende farge for å male delte områder for å skape et enhetlig utseende for rommets innredning.

•Arrange stående hyller eller andre møbler til deler rommet i to atskilte områder maling på linje. Koselige stil hyller eller bokhyller gjør et ideelt romdeler. Plassere hodegjerder av hvert barns seng back-to-back også opprette en delelinje som lar barna å føle at de har ekstra privatliv i sengen.

Sette inn en trekkstangen over lengden av rommet, og sy gardiner som kan trekkes lukket. Gardinene fungere som en midlertidig vegg som gir personvern mens barna er kle eller blokker lys fra den ene siden av rommet til den andre barn med ulike sengetid eller nap rutiner.

•Koble maskinen regler for barna å opprettholde vedlikehold av rommet, og lage regler om inn hverandres rom å respektere personvern. Tilordne oppgaver til hvert barn å sikre at hver side av rommet og felles områder forblir ryddig og rent.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com