Hvordan installere en John Deere Mulching Kit

John Deere riding gressklippere kan gjøre raske arbeidet med klipping en stor gressplen. Gresset er klippet med roterende knivbladene montert i kortstokken og kastes ut av sjakten på siden av dekk. Hvis du ikke ønsker å fjerne klippe gress fra plenen, kan du installere en mulching kit på din klipperen. En mulch kit koteletter opp brutto gresset mye finere enn standard knivbladene og lar dem falle tilbake på bakken, å legge næringsstoffer til plenen og sparer deg for bryderiet med å raking gresset for å fjerne dem.

Instruksjoner

•Stasjon forhjulene traktoren på tre blokker opprette arbeider rom under klipperen dekk. Sette på parkeringsbremsen og chock bakhjulene for å hindre traktoren rullende utilsiktet. Fjerne tenningsnøkkelen for å hindre utilsiktet starter.

•Ikke et par tungt arbeidshansker for å beskytte hendene fra skarp knivbladene. Plassere en blokk av tre mot kanten av en av bladene. Rotere bladet for hånd til tre blokken kiler mot center forbløffe av klipperen dekk.

•Løsne og fjerne du beholder bolt fra midten av bladet med en socket og ratchet skiftenøkkel. Lavere bladet og fjerne den fra dekket.

•Plasser blant knivbladene fra John Deere mulching kit med ordet "GRESS" eller "Bunn" vendt nedover. Line opp senterhullet montering bladet med gjenget hull i kortstokken der eksisterende bladet var fjernet. Heve bladet på plass og stram den opprinnelige festeskruen med en socket og ratchet skiftenøkkel.

•Fjern blokk av tre dekk og gjenta prosessen for å erstatte gjenværende knivbladene med mulching blad.

•Fjern nøtter fra beholde bolter av gress chute vakt på utsiden av klipperen dekk med en socket og ratchet skiftenøkkel. Fjern skruene og gress chute guard. Lagre alle deler for installasjon senere hvis du fjerner mulch kit fra John Deere plenen traktoren.

•Sett blokkerer platen som fulgte med John Deere mulching kit i åpningen av dekk der gress sjakten vakt ble fjernet. Legg en skive over festeskruen og setter bolten gjennom senterhullet i platen fra bunnen. Plass en lås vaskemaskin og mutter over utstående trådene bolt på klippeverket. Stram bolt og mutter med en socket og ratchet skiftenøkkel.

•Fjern hjulet parkeringsklosser og tilbake John Deere-traktor av tre blokkene.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com