Hvordan bygge en garderobe med skuffer

Hvordan bygge en garderobe med skuffer

En garderobe med skuffer gir god lagringsplass uten å ta opp mye gulvplass. Dette gjør det et ideelt valg for små soverom. For å bygge din egen garderobe, må noen snekker erfaring og være flink til å bruke makt verktøy. For en fin finish, bruke møbler styret; Dette er vanligvis laget av melamine-faced sponplater. Øve på å bruke en dado ruter på utklipp av tre før du bruker den på inndelingene dine forberedt garderobe. Dado ledd er bra for garderober, men andre ledd fungerer også hvis du er kjent med seg.

Instruksjoner

•Plasser et ark av 2-feet-by-6-feet-by-1-inch møbler på en arbeidsflate slik du ser på det fra en av de korte kantene. Bruke et målebånd for å merke et punkt 1 tomme fra toppen. Nå måler et punkt 6 inches fra bunnen og en tredje punkt 18 inches utover. Plasser en trearbeid firkant på hver av poeng og tegne en linje parallell med kortsidene på hver av de avmerkede punktene over hele linja. Nå Marker enda et punkt for en klær jernbane. Det bør være 4 inches fra toppen og midtveis mellom sidene av brettet. Ta en andre ark av møbler og merke det på samme måte.

•Clamp hver av møbler boards ned slik at du kan arbeide på dem trygt. Bruk en trearbeid ruter for å klippe bort en dado del langs hver av seks linjene du har tegnet. Rutet området bør være 1/2-tommers dyp og 1/2-inch bredt kjører full bredde på møbler styrene. Nå nøye bore på klær rail poeng på begge bord med litt 1/2-inch tre. Drille ned bare 1/2 tommers.

•Measure to poeng ny på begge møbler styrene merke der skuffer løpere vil gå. På samme side du distribuert, markere et punkt 7 inches fra bunnen og en annen 16 inches fra bunnen. Begge merkene skal mellom to dado nærmest hverandre. Plass to strimler av batten parallelt med den distribuerte dado på hver av de fire avmerkede punktene på hvert bord. Lekter skal ½ tommers bred, ½ tomme dyp og 20 inches lang. Plasser dem 2 tommer fra kanten av møbler bord og løse hver av dem på plass med fire like linjeavstand treskruer.

•Sett tre ark 2-feet-fly-by-3 feet-fly-by-1/2-inch kryssfiner inn i tre dado sporene du har distribuert i en av møbler styrene. Kontroller kryssfiner er flush kantene på møbler styret, slik at kryssfiners 3-fots kanten fremheves i rett vinkel. Bruk trelim for å fikse dem på plass. Sett inn en 3-fots lengde på 1/2-tommers doweling i klær rail poenget og innfesting som. Nå plasser andre møbler styret over kryssfiner så sporene skriften ned for å møte kryssfiner. Fest tre ledd og klær jernbane i stedet. Stå i garderoben ramme oppreist slik at to av kryssfiner arkene er nær gulvet og en er på toppen.

•Saw et tynt ark av hardboard slik at det er 47 inches lang med 35 inches bredt. Angi en side av din garderobe som foran og en bak - det spiller ingen rolle hvilken vei er der. Bruk liten spiker for å takle hardboard til baksiden av garderoben. Hardboard bør skylles kantene på garderoben og kjøre det laveste tverrsnittet av kryssfiner-øverst. Takle det over alle de tre tverrsnitt og begge søyler.

•Construct en skuff klærne dine. Ta to deler av kryssfiner som er 18 inches av 9 inches med 1 tomme på sidene av skuffen. Bruk ruteren til å lage en dado delen som går over tre 2 inches fra en langsiden. Delen rutet skal ½-tommen bred med ½ tomme dyp. Gjør dette for begge skuffens siden deler. På baksiden av hver side del, plassere en 1-tommers-by-1-tommers-av-9-tommers tre batten. Plassere det i hver ende og skru den på plass så det er flush med slutten av siden deler. Plass skuffens sider parallelt med rutet sidene vender ut.

•Plasser en del av 37-tommers-x 9 tommer møbler bord slik at den er vinkelrett til skuffens sider, danner en "C"-figur. Skru gjennom lekter som arknummer møbler styret fra innsiden for å fikse de tre delene i stedet. Nå Plasser en 37-tommers-by-9-tommers kryssfiner på den andre siden av "C" å lage et rektangel og skru dette sted gjennom tilsvarende lekter. Bruk liten spiker for å takle et stykke tynn hardboard til skuffen å gjøre en bunn. Hardboard bør være et rektangel, 37 inches av 18 inches, og naglet til siden nærmest delen rutet. Nå gjør en andre skuff og presse både skuffer i garderoben langs løpere, over de andre.

•Skru to hengsler på innsiden av hver av møbler styret søyler. Man bør være ca 6 inches over skuffer og en ca 6 inches fra toppen. Hengslene skal flush med garderobens front og de skal i samme høyde på hver side.

•Sett et ark av 47-tommers-av-12-tommers møbler til hengslene på venstre side av garderoben å danne en dør. Skru døren i stedet for innsiden slik at når døren er lukket det dekker halvparten inngangen til garderoben. Gjenta dette til høyre med en andre ark av møbler med samme dimensjoner.

•Skru et håndtak i midten av forsiden av hver skuff. Skru to flere referanser til garderobens dører. Legge til en magnet stopper på innsiden døren og taket av garderober så de bli lukket.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com