Hvordan kjøpe en Analog TV-Tuner

Hvordan kjøpe en Analog TV-Tuner

Digital-TV er her å bli; FCC krevde alle TV-stasjoner i USA har fullført digital overgangen av 12 juni 2009. Siden 1 mars 2007 hadde alle fjernsynsapparater solgt i USA med digitale mottakere, selv om det hadde også en analog mottaker. Det gjenstår måter å kjøpe analoge TV, men hvis en forbruker ønsker en.

Kjøpe brukt

De som ønsker en analog TV-apparatet kan se i klassifiserte annonser i en avis eller online rubrikkannonser for de selger gamle TV. Å være sikker på ble å få en analog mottaker, kontroller TV gjort før 12 juni 2009.

Sparsommelighet butikker

Mange analog CRT TV ble donert til sparsommelighet butikker når overgangen til digital oppstod. Siden den analoge TV ikke er i høy etterspørsel, er det ofte mange av dem til salgs på sparsommelighet butikker. Kontroller igjen om produksjonsdatoen være sikker på å få en analog melodi. TV bygget mellom 2007 og 2009 sannsynlig har både digitale og analoge mottakere.

Betraktninger

Analoge TV-apparater fungerer bra med spillkonsoller, kabel-TV eller satellitt-TV. Den digitale tuneren er bare nødvendig for OTA, kringkaste signaler. Kjøpe en analog TV kan være en fin måte å få en rimelig skjerm for videospill eller kabel.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com