Hva er de ulike typene motorsag kjeder?

Hva er de ulike typene motorsag kjeder?

Kjedene på chainsaws er noen av de viktigste delene i hele operasjonen. Uten riktig størrelse kjeden som er blitt riktig skjerpet for den bestemte jobben, kan du garantere effektiv og trygg kutte. Kjeder måles og identifisert av viktig informasjon, og du bør bare bruke kjeder som oppfyller de strenge kriteriene i brukerhåndoken.

Kjeden tenner

Det er to typer motorsag cutting tennene. Har en rund tann og den andre har en firkantet tann. Rundt tennene kan identifiseres ved måten baksiden avrundes og kurver opp på toppen. Firkantet tannen, eller flere vanligvis henvist å idet meisel tann, har en kraftig vinklet punkt og en flat topp.

Antall tenner

Motorsag kjeder identifiseres også antall tenner og i hva mønster over kjeden. Stilen standarden kjeden har tenner som er tett sammen på hver andre guide link, og inneholder de fleste tennene av alle stiler. En halv hoppe Kjeder har halv tennene tett sammen som standard kjedene, men den andre halvparten er en full hoppe. Full hopp kjeder har en tann hver to koblinger.

Kjeden Gauge

Måleren av identifiserer også kjede. Kjeden måleren er tykkelsen på koblingen stasjonen, som kobles til denne. Det er svært viktig å matche tykkelsen av stasjonen koblinger med bredden på denne. Vanlige kjeden målere er 0.050 og 0.063 inches.

Kjede banen

Avstanden mellom alle tre påfølgende nagler måler kjede banen. Banen er viktig å identifisere fordi du må matche kjedens banen med nesen drivhjul og stasjonen sprocket.

Kjedelengde

Kjeden størrelser måles ved å telle antall stasjonen koblinger på kjeden. Disse tallene må matche lengden på din guide stang.

Betraktninger

Kjedene kan være dyrt, men de er den farligste delen av din Kjedesag. Bruk bare kjeder anbefalt av produsenten og at de oppfyller alle riktig spesifikasjoner. Hvis en kjede er feil angitt, kan det bryte under sagingen og traff sawyer i beina. Følg alltid sikkerhetsretningslinjer når du installerer en ny kjede.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com