Hvordan du Wire en John Wood varmt vanntank

Hvordan du Wire en John Wood varmt vanntank

En John Wood tank bruker en 240-volts tretråds elektrisk tilkobling som er fastkoblet inn i en koblingsboks på vanntanken. Strmledningen i en koblingsboks på veggen og kobler til tanken derfra. Det er utgangspunktet satt opp på vann varmeapparatet plasseringen av entreprenørs elektriker. Vann varmeapparatet ledninger innebærer kobler to varme ledninger og en til tanken. Det er den enkleste prosessen som er involvert i installasjon av en ny vannvarmer.

Instruksjoner

Slå av strømmen til dedikert 240-volts krets leverer strøm til varmtvannsberederen ved å slå av bryteren dobbel breaker merket "Varmtvannsbereder." Slå av "Main" breaker strømbryteren i panelet hvis bryteren for varmtvannsberederen ikke er merket. Hindre andre fra å slå strømmen på ved å plassere en lås eller advarsel merknad på boksen breaker.

•Strip en halv tomme av isolasjon fra farget ledningene på begge ender av en elektrisk kabelen til å koble den nye varmtvannsberederen veggen krysset. Fjerne den løse enden av kabelen leveres av elektrikeren hvis en er igjen fra veggen krysset. Hoppe over trinn 3 Hvis en elektriker tilkoblingskabel.

•Åpne koblingsboksen på veggen med en stjerneskrutrekker til kabeltilkoblingen for varmtvannsberederen, om nødvendig. Fjerne wire mutteren fra nakne dirigenten på røde ledningen i boksen. Holde strippet slutten av røde ledningen fra kabelen mot den røde ledningen i boksen og vri en wire mutter over to nakne ledninger. Koble ledningen svart og grønn eller bare kobbertråd fra kabelen til svart og grønn eller kobber ledninger i boksen på samme måte.

•Åpne koblingsboksen på John Wood tanken i den øvre enden nær det øverste elementet ved å løsne skruen holder dekselplaten tilgang med en slotted skrutrekker. Trekke svarte og røde vann varmeapparatet ledningene fra boksen indre.

•Hold strippet dirigent av svarte ledningen fra makten strømforsyningskabelen ved svart ledningen fra den nye varmtvannsberederen og vri en wire mutter over de to å koble dem. Vri en wire mutter røde ledningen fra strømforsyningen og den hvite ledningen i varmtvannsberederen. Pakk svart elektrisk tape rundt denne hvit ledning å markere sin bruk som en varm ledningen. Koble den grønne eller bare kobbertråd fra strømforsyningen til bakken terminal skruen i vann varmeapparatet koblingsboksen. Skru terminal fast med en slotted skrutrekker.

•Lukk igjen dekselet plate og sikre holder skruen. Slå på strømmen til John Wood tanken på bryteren breaker etter det fylles med vann.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å wire din egen vann varmeovner eller andre apparater med mindre du har erfaring og trening som en elektrisk arbeideren.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com