Frigidaire E90 feil

Frigidaire front-loading vaskemaskiner tilbyr et Kontrollpanel med tastaturet for å angi ønsket vaskesyklusen og alternativer, i tillegg til å overvåke fremdriften for vaskesyklusen. Noen ganger, hvis det oppstår en feil med vaskemaskin, vises en feilkode på skjermen i stedet for standard syklus informasjonen. Hvis dette skjer, for eksempel feilkoden "E90," kan du ofte løse situasjonen før måtte ringe Frigidaire for hjelp.

E90

E90 feilkoden er ikke en vanlig feil, men det kan oppstå når vaskemaskin elektronikk bli våt for noen grunn. Dette kan skje hvis våte klær blir liggende i vaskemaskinen for en lengre periode etter vask syklusen ender eller hvis samme belastningen er vasket gjentatte ganger.

Grunnleggende Reset

En av de første trinnene når det vises en feilkode på Frigidaire vaskemaskinen er å utføre en enkel restarte maskinen. For å tilbakestille vaskemaskinen, trykk og hold knappen "Avbryt" i 15 sekunder. Prøv å angi en ny vask syklus og trykk "Start". Merk at noen klær som har fullført vask bør alltid fjernes umiddelbart etter syklusen er gjort.

Makt Reset

Hvis Avbryt-knappen tilbakestiller ikke fjerne E90 feilkoden fra skjermen, prøve en full kraft tilbakestilling. For å oppnå denne typen reset, koble vaskemaskinen og vente 15 minutter eller mer. Deretter koble vaskemaskinen igjen og gjøre et nytt vask utvalg. Hvis ikke returnerer feilkoden, kan normal funksjon fortsette.

Control Board

Dessverre Avbryt og/eller kreftene tilbakestille forsøk eliminere ikke feilkoden E90, er det meget mulig at elektroniske styret må byttes. Har du kompetanse med vaskemaskiner, kan du gjøre dette, men det er best å kontakte Frigidaire på 800-374-4432 for en servicehenvendelse.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com