Hvordan bruke Confirmat skruer

Confirmat skruer er utformet spesielt for å brukes med behandlet tre materialer. Disse typer materialer er sponplate eller medium-tetthet-type fiber styrene som brukes i møbler og skap. Design av skruen trådene og skruehodet gir best mulig fatte evner når inn pilothull.

Instruksjoner

•Sett riktig størrelse multipurpose borekronen i en elektrisk drill chuck og stram den. Riktig størrelse litt avhengig av tykkelsen på materialet som confirmat skruen brukes. En 7mm borekronen anbefales for materiale som er tre fjerdedeler av en tomme tykke. Denne biten vil romme 7-av-50 skruen som brukes for et materiale med denne tykkelsen. For materiale som er en halv tomme tykk, bruk en 5mm borekronen for 5-av-40 confirmat skruen.

•Bruk en elektrisk drill, drill pilothull i begge deler av materiale som kobles til. For å sikre riktig plassering av hullet, bruker du klemmer for å holde materialet på plass.

•Sett spissen av confirmat skruen i piloten hullet. Skruen bør være store nok til å tillate tråder å forstå på materialet.

•Sett den elektrisk drillen utstyrt med riktig skrutrekker litt i hodet av confirmat skruen. De fleste øvelser funksjonen separat hastigheter; rask er for bore hull mens en langsom innstilling er for stramme eller løsne festene.

•Bruk en elektrisk drill, kjøre skruen i hullet til hodet er flush med materialet. Ikke stram skruen, da det vil føre skruen trådene å fjerne materialet på sidene av hullet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com