Den beste tiden å vanne hagen din

Hagene er en flott hobby og kan bringe års glede i en familie eller individuelle. Riktig av hagen er viktig å opprettholde glede. Vanning av hagen din er en viktig del av at omsorg. Som med mange ting er det gode tider, verktøy og metoder for å bruke når vanning av hagen din.

Dagene og tidspunktene

En Hagens behov for vann, avhenger av hvordan etablerte planter er. For planter som har blitt etablert for mer enn et år, trenger du bare å vanne hagen om en gang i uken. Hvis det regner tidligere denne uken, holde tilbake på vanning. Planter trenger bare omtrent en tomme av vann per uke til å opprettholde god rotsystem. Tid din Pottejorden til tidlig morgen når bakken er fortsatt kult. Dette gjør plantene til å absorbere vannet under varmere del av dagen. Hvis du ikke gjør det, prøve for ettermiddag; men ikke vente til nærmeste dark fordi bladene vil ikke ha tid til å tørke og kan utvikle sykdommer.

Verktøy som brukes

Når vanning din hage prøve benytter en vanning metode som gir mulighet for levering lik regn. Bruke en solid tunge flyt, som en åpen slange, ville drukne planter. Bøtter er også en dårlig idé med mindre du har et lokk med hull slo i det å tillate en mer jevn og mykere. Planter trenger tid til å ta i vann også. Vanning verktøyet du velger bør ikke dumpe betydelige mengder vann på planter samtidig. Bruke et verktøy som kan distribuere vannet over et bredt område rundt planter gi dem nok fuktighet uten overveldende dem.. Avhengig av dine behov, kan du bruke en enkel vannkanne med et dusjhode type tut; eller du kan bruke en oscillerende plen sprinkleranlegg som dekker et stort område. Soaker slanger, som porøse og vannet kan bli fordelt langs slangen, er et godt valg for noen hager.

Metodene

Metoden som brukes, avhenger av både verktøyet og hagen. Hvis du er vanning bruker en plen eller stor hage en oscillerende sprinkleranlegg. Hvis du arbeider med en grønnsakshage kan metoden inneholde en håndholdt vannkanne eller soaker slange, avhengig av hagen. Hvis hagen din er i plantasjeeiere eller over bakken, er vannkanne alternativet bare god som ingenting annet vil nå effektivt. Du kan også bruke vanning pærene, som bare slipper vann ved behov for denne typen hage


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com