De beste setene som vinduet

De beste setene som vinduet

Vinduet seter er ideelle steder til koselig opp og lese en bok, nyte en kopp kaffe eller daydream ut av vinduet. Du kan installere et vindusete under nesten alle typer vindu i alle rom i huset. Vinduet seter er vanligvis plassert i en nisje, gir en vegg på hver side. De beste vindu setene bestemmes av dine personlige preferanser og funksjon og glede deg kan avlede fra dem.

Typer

Vinduet setene er nyttig og estetisk i nesten alle rom i huset. Et vindusete i en spisestue nisje gir ekstra sitteplasser for dvelende i spiseområdet, fra tabellen. Frokost-områder som er møblert med bord omgitt på én eller to sider av stasjonære vinduet seter er ideelle for et uformelt måltid med flott utsikt. Installere et større vindusete i et soverom kan fungere som en plassbesparende daybed. Et vindusete i stue gir ekstra sitteplasser for gjester.

Lagring

Konstruere et vindusete for ekstra lagringsplass er ideell for små husene. Vendes vinduet seter har en hengslet topp som enkelt løfter opp for lagring av elementer i. En ulempe med denne vippes opp stilen er å måtte fjerne noen puter, puter og kaster hver gang du ønsker å komme inn lagringsområde. Front-vinduet setene er en alternativ lagringsalternativ. De er vanligvis bygget med frontpanel som åpner og lukker, eliminerer behovet å løfte toppen. Front-vinduet seter er noen ganger bygget uten frontpanel. Åpne området gjør stor, vevd kurver å skyve av rommet, imøtekommende lagringsbehov.

Egendefinert

Katter kan verdsette en spesialbygd vindusete konstruert spesielt for dem. Et lite vindusete plassert direkte under vinduskarmen tilbyr et koselig sted for din favoritt feline å ta en ettermiddag lur. Vinduet seter er noen ganger funnet i eksklusive hotell, tilbyr et koselig sitteområde å vise naturskjønne hav, fjell eller by panoramaer. Atletisk garderober må vinduet seter installert mellom låst skap, slik at et sted å sitte i naturlig lys.

Accessorizing

Accessorizing din vindusete, avhenger av funksjonen og omkringliggende innredning. Plassere en attraktiv dyne eller dyne og dekorative pute shams oppå en vindu sete daybed gir estetisk appell og funksjon. Skreddersydd benk pads dekket i et supplerende stoff kan legge dimensjon til rommets innredning. Kaste puter i forskjellige teksturer, mønstre, farger og størrelser legge koselig luksus. En fleece eller vevd kaste er ideell for kosing på en kul dag.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com