Hvordan installerer du steiner rundt en peis?

Hvordan installerer du steiner rundt en peis?

En stein surround gir din peis en rustikk, naturlig utseende. Installere stein på en peis gir området en fullstendig makeover. Den grunnleggende prosessen med å bruke steinene er den samme uansett hva slags stein du bruker. Følge trinnene nøye er avgjørende for å lage profesjonelle peis med steiner som ikke faller over tid.

Materialer

Steinene du vil bruke til å reface din peis er de mest åpenbare materialene du trenger i prosjektet. Finér mørtel brukes til å knytte steinene i peisen ansiktet. En murskje er nødvendig å bruke mørtelen. Du trenger builder er følte for å dekke de eksisterende peis og metall lekte gi mørtelen og bergarter noe å holde seg til. En jeksel verktøy er nødvendig å kutte ned stein stykker til å passe. For å fullføre jobben, må grout og en stor plastpose å direkte grout i hullene mellom steinene.

Forberedelse

Kontroller gjeldende peis materiale for noen løse biter, spesielt hvis det er en murstein peis. Fjern alle miste murstein. Byggmesteren følte skal deretter stiftes til peisen slik at det er flatt mot gamle ansiktet. Hvis du trenger flere ark med filt, plasser brikkene slik at de overlapper ca 2 inches. Du kuttet og nagle metall lekte på plass med de små utstikkende deler vender som små kopper å fange og holde mørtelen. Som felt vil overlappe stykker av 2 inches. Du må også bruke lekte ved siden av peisen. En scratch lag med mørtel, arbeider fra toppen ned å dekke lekte og fylle koppene. Fortsette å bruke mørtel til den er 1/2-tommers tykke. Etter 20 minutter, Kjør hakk kanten av murskje vannrett over mørtelen gjøre grooves som hjelper steinene stikke bedre. Denne scratch pels må kurere over natten eller lenger.

Stein forberedelse

Før du begynner å bruke steinene på peisen, gjøre en prøveordning kjøres på gulvet å se hvordan steinene passer sammen. Du vil bare om en finger bredde mellom steiner, så du må kanskje prøve flere stein kombinasjoner for å finne brikker som passer sammen godt. Trim hjørne bitene som brytes rundt for å passe scoring steinen med jeksel og treffer den med en hammer til å bryte av overskytende.

Stein program

Begynn øverst når du installerer steinene. Dempe baksiden av hver stein og scratch pelsen på peisen av spritzing lett med vann. Du mørtelen skal konsistensen av pudding for stein programmet. Spre en 1/2-inch laget for å dekke baksiden av hjørnesteinen stykket helt. Lage et innrykk på midten av mørtelen før du trykker det fast på plass. Vrikke litt å få steinen trykket ned slik at den berører bunnen pelsen. La noen mørtel som squishes ut og børste det bort etter det tørker. Installere hodet stykker og hjørne brikker først. Fortsette å fylle ut resten av overflaten. La mørtelen sett over natten eller lengre.

Etterbehandling

Forberedt grout går inn i en fugemasse pose med spissen kuttet å strømmen av grout samme størrelse som gapet. Klem posen for å få flyten av grout startet så det er ikke noen luft i den. Trekk posen oppover som du fyller først vertikal og horisontal leddene. Grout skal selv med steiner eller stikke ut litt. Etter slippe grout hvile i en time, bruke en slående for å gå tilbake og glatt og forme leddene opprette ønsket utseende. Vent 48 timer eller lenger bruke peisen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com