Installere en badekar setter

Tilpasse sett inn

Det første trinnet er å passe innsatsen når du installerer en badekar liner. Først inspisere den nye badekar sette å sørge for at det er ingen feil, sprekker eller problemer med duken selv. Deretter forsiktig inn det badekaret for første tørr passform. Kontroller hjørnene sitter perfekt i badekaret, og det er få om noen rynker i sidene. Du vil også ønske å sikre kantene kø riktig. Ikke prøv å tvinge duken inn i tub; Det burde passe helt perfekt uten mye bøying, rykk eller din datamaskin.

Bruke limet

Din sett inn bør enten komme med lim eller anbefale et riktig lim. Hvis ikke du trenger for å finne ut den nøyaktige materiale det er laget av og får riktig limet fra maskinvaren lagrer for materialet. Når du har dette, fjerne duken av badekaret og bruke limet til dusjen renne og badekar. Deretter installere rutefly til det er jevnt. Du kan fylle badekaret med vann for å hjelpe duken passe bedre inn i badekaret.

Rense og inspeksjon

Den neste tingen å gjøre er inspisere fôr. Du vil være sikker på at alt linjer opp riktig; kanter, avløp hull og dusj hull skal samsvare med perfekt. Det bør også være noen bobler i duken. Noen små luftlommer kan danne, men bare hvis disse er store bør du installere. I de fleste tilfeller kommer fjerne en kar liner til å skade den.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com