Om Bifold dører

Bifold dører er dører som er laget for bruk i pantries, skap og folding dører mellom rommene, selv. De er alltid gjort i par, med begge dører kaste til side, eller med fire dører Kløyv i midten av åpningen, med to av dørene folding tilbake til hver side. Bifold dører brukes ofte som alternativer til vanlig skyvedør systemene og skap dører.

Funksjonen

Bifold dører er to paneler som er knyttet av sentralisert hengsler. Innerste dørpanelet har trekk eller knott som gjør det mulig å kaste begge dørpaneler sammen. Deretter kastet døren kan skyves til sidene av åpningen, dermed gir tilgang til hele området bak (andre skyvedører bare tillate delen av området for tilgang).

Fordeler

Bifold dører har en rekke fordeler. De er fantastisk for situasjoner der du må få tilgang til hele bredden av åpningen av døren (for eksempel i en klesvask skapet). Også bifold dører kan henges i en serie, og kan gjøre veldig bra rom skillevegger på grunn av dette. Bifold døren strukturen kan også panelene å kaste seg over seg selv uten å endre suspendert roller eller caster orientering.

Betraktninger

Men er det også noen ulemper bifold dører å vurdere. Hjul og spor få noen uvanlige påkjenninger fra åpning og lukking prosesser av døren. Når folk trekke knotter av en dør utover, bringer dette på stress til sprekker. Også kan mye av skyve eller trekke tvinge sporene å bøye eller hjulene til å falle ut.

Potensielle

Bifold dører kan være attraktive og bringe en masse stil til et rom. De kommer i en rekke stiler som vanlig, louvered, hevet panel, mission stil, kunst og håndverk, fransk dør stil (med krystallklart, herdet glass), fransk dør stil (med krystallklart, herdet skrå glass) og også mange speilet varianter.

Ekspert innsikt

Det er mange flotte steder å kjøpe bifold dører fra variert utvalg. Noen av de beste stedene å få bifold dører er indre dører direkte, første indre dører, Schweiss, Grand åpning dører, Nana veggen, Madison dører Inc, Craftmaster dører, Dunbarton, Baird Brothers og mange flere.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com