De beste Pennsylvania gresset frø

De beste Pennsylvania gresset frø

Selv om de sørlige delene av Pennsylvania tendens til å bli varmere enn de fjellrike områdene i Nord, er Pennsylvania en tilstand hvor kult-sesongen gress er de vanligste. Disse inkluderer noen av de vanligste plen gress i landet. Disse gress kan tåle Pennsylvania varme og kalde vintre, og vanligvis gjør i kupert område.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en kult-sesongen plenen gresset som gjør godt gjennom Pennsylvania sammen med mange andre deler av landet. Mørke og dype grønne fargen er kjent for å lage en attraktiv plen. Det krever litt omsorg og vil ikke tolerere ekstrem varme eller tørke, som forholdene sjelden funnet i Pennsylvania. Det er en langsom voksende gress, vanligvis krever to uker en måned å få etablert fra frø. Det blander godt med andre gress og holdbar. Det er en god gress for å dekke mange bakker og skråninger gjennom til mye av Pennsylvania.

Flerårig rug gress

Kentucky bluegrass er flerårig rug gress også en forkjølelse-sesongen gress i Pennsylvania og andre nordlige delstater. Det krever ikke mye vedlikehold og gir en tett og holdbar torv som ofte finnes på atletisk felt. Det er kjent for sin raske spiring periode på 10 dager til to uker. Den har en fin tekstur og dyp grønn farge. Dens fin tekstur gjør det enkelt å klippe. Det er svært motstandsdyktig mot insekter og sykdommer. Den tåler høy varme er noe tolerant å tørke. Det også gjør godt i kaldt vær. Det passer godt med andre gress og er bra for å dekke bakken. Den foretrekker jord som er godt drenert og rik på næringsstoffer.

Høye Fescue

Høye fescue er kaldt-sesongen gress som ikke krever mye vedlikehold og er ofte blandet med andre typer gress. Ifølge nettstedet Seedland vokser den i 80 prosent av hele landet, inkludert Pennsylvania. Den brukes ofte på plener og sport i områder hvor kaldt-sesongen gress gjør best. Det er godt egnet for kupert og fjellrike områdene i Pennsylvania. Det er vokser raskt og holdbar. Selv om den gjør best i områder med full sol, vil det trives i delvis skygge. Høye fescue vokser også godt under trær og i skogkledde områder. Den tåler tørke og høy varme med Pennsylvania vintre. Det er ikke utsatt for angrep fra sykdommer. Det er en av de siste kjølige sesong gress mister sin grønne farge på slutten av sommeren eller tidlig i høst.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com