Hvordan lage en solenergi systemet

Folk har lenge vært søker etter og teste alternative kilder til makt. Merkelig nok, solenergi har blitt brukt i århundrer av andre former for liv, men vi mennesker har nølte gjør det en stor kilde til energi. Oppfatningen er at bygge egen solenergi systemet er full av problemer. Egentlig er det ganske enkelt å gjøre, hvis du har riktig utstyr. Her er et par ting å vurdere når du gjør din egen solenergi systemet og begynne å utnytte denne gratis kilde til energi.

Instruksjoner

•Determine hvor mye strøm du trenger. Se hvor mange kilowattimer huset bruker per måned ved å se på El-regninger i fjor. Bruk vil variere på grunn av været og vaner. Det kan hende at hjemme bruker mer strøm enn du kan økonomisk erstatte fra solenergi, men du får minst en start.

•Decide hvor din solenergi paneler vil bli plassert å fange mest makt. Det er enheter på markedet for om $200 som kan hjelpe deg å avgjøre retten stedet for panelene.

•BEGIN samle materiale for solar systemet. På dette punktet, må du begynne å etablere et budsjett fordi, som du vil se, materialet kan koste tusenvis av dollar, avhengig av resultatet du ønsker. Start ved å gå til en pålitelig hjem og hage butikken DIY departementet. Siden systemet du skal bygge er skalerbar, kan du begynne å gjøre hva du komfortabelt har råd, deretter gradvis gjøre tilføyelser til systemet senere. Som et eksempel, kan en 3000 kvadratfot hjem som bruker elektrisitet koste opp $100,000 før det er helt energi selvforsynt.

Kjøp detaljerte tegninger og instruksjoner før du starter byggingen. Fordi elektronikk er ganske vanskelig å forstå, er dette prosjektet utsatt for mye prøving og feiling uten din blir guidet av dem. Prosjektet kan faktisk ta måneder å fullføre, der noen med instruksjonene kunne fullføre den i en helg eller to.

•Få din tillatelse, og vite lokale bygningen koden før du begynner. Siden kravene varierer avhengig av fellesskapet, spørre om disse kravene og prosedyrer du må følge først. Det er tilfeller der et hus har vært nødvendig å re-gjøre alle eller en del av prosjektet fordi han ikke følge dette trinnet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com