Hvordan å plante Crabapple trær fra frø

Crabapple trær vokser 2-tommers frukt som terte og sjelden spist frisk; de er hovedsakelig brukt til syltetøy og jellies. Det er mulig å vokse en crabapple treet fra frø, husk at du ikke ender opp med en eksakt kopi av treet kom ætt fra. For å vokse et sant å type tre, trenger du en podet sapling.

Instruksjoner

•Harvest moden crabapples. Skjær dem åpne i halv og fjerne frøene fra sin kjernekompetanse.

•Prepare en seedbed under full sol i høst. Fjerne alle gress og annen vegetasjon fra området. Bryte opp jord og endre nettstedet med organisk materiale, som kompost, og rake sengen til en glatt overflate.

•Kontroller 1/2-tommers-dyp rynkene og sår crabapple frø. Dekke dem med topsoil. Ikke vann frø på denne tiden, som de ikke er i bakken til å spire. De trenger flere måneder i kulden før de vil spire våren. Denne skremmende prosessen kalles lagdeling.

•BEGIN å vanne crabapple seedlings så snart de rote gjennom bakken våren. Plassere et tynt lag mulch rundt bunnen av hver plante å redusere fordampning og ugress.

Tips og advarsler

  • Plass en skjerm maske over seedbed hvis du er bekymret for dyrelivet grave frøene. Begrave kantene for å holde mesh på plass. Fjerne den våren så snart frø germinate. Crabapple trær trenger gjødsel i sine første år hvis du legger til organisk materiale i jord på planting. Etablerte crabapple trær trenger ikke vanning supplere nedbør. I tørke, vann treet hver to til tre uker.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com