Hva er typene brokade stoff?

Hva er typene brokade stoff?

Brocade stoffer har utviklet seg gjennom årene. Som med mange andre tekstiler, har muligheten til å masse-produksjon åpnet stoffet til endringer som har gjort det lettere tilgjengelig og rimelig. Disse luksuriøse tekstiler, en gang laget utelukkende av silke, kan nå være gjenopprettet i en rekke andre typer fiber. Uansett hva slags stoff det er laget av, kan du enkelt gjenkjenne brokade utseende sitt rike, relieff design.

Brocade stoffer

Den første brokade stoffer var laget av silke. Takket være utviklingen i produksjon, kan brokade stil dupliseres i bomull og rayon selv menneskeskapte polyester. Først ble design vevd inn i stoffet i enten sølv eller gull tråden. Dagens brokade kan være vevd med en rekke farger. Plagg i brokade stoffer inkluderer florals, vegetasjon og spiritual motiver. Du kan også finne brokade med religiøse skrifter intrikat vevd inn i stoffet.

Brocade historie

Silke brokade stoffer antas å ha sin opprinnelse i Shang-dynastiet i Kina, dateres helt tilbake til 1766 f.Kr. europeerne begynte å jobbe med brokade på 1400- og 1500-tallet, og vurdert veving å være en kunstform i seg selv. Historisk ble brokade brukt til å opprette luksuriøse stat eller kirken kjortler, sarees og spesielle anledninger slitasje. Det ble også brukt for dekker sofaer og stoler og lage fine draperier.

Brocade misforståelser

Det kan vises at design på brokade stoffer broderes på, men de er ikke. Design er vevd inn i stoffet. Dette betyr at brocade er ofte reversibel. Brocade kalles noen ganger feilaktig jacquard. Begrepet "jacquard" gjelder ikke stoffet, men utformingen vevd inn i det, og er Hentet fra navnet på veven brukes til å lage stoffet. Brokade stoff kan ha en jacquard mønster eller en rekke andre, alle fastsatt av personen som er veving det.

Kjøpe Brocade

Brocade kan kjøpes i alle stoff butikker som bærer et stort utvalg. Brocade er solgt av gården fra bolter. Stoffet er vanligvis 44 til 45 inches bredt, med mindre det er laget av silke. Silke brokade vanligvis kommer i tommer bredder. For å finne stoffet bredde sikkert, sjekke slutten av bolt. Prisen for brokade stoff varierer etter fiberinnholdet. Møbeltrekk førsteklasses brokade vil koste mer, siden det er opprettet for å være en tykkere stoff laget for å tåle hard slitasje og bruk.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com