Hvordan å reparere bad Fans

Bad fans arbeid å trekke fuktig luft ut av badet, bidrar til å dehumidify på badet og hindre muggvekst oppstår. Når du ser at ditt baderom fan er sviktende eller har helt sluttet å fungere, må du iverksette tiltak for å gjenopprette viften til en fungerende tilstand. Når du har fjernet gamle viftemotoren fra taket, ta det med til jernvarehandelen slik at du kan finne en erstatning. Hele prosessen med å erstatte motoren tar deg mindre enn en time å fullføre.

Instruksjoner

•Shut av all elektrisitet til badet husets elektriske panelet. Sett et lys i en av stikkontakter på badet skal varsle deg om strøm til badet kommer tilbake på.

•Trekk på ventilen dekselet skiller den litt fra taket. Knip våren klippene på hver side å fjerne dekselet helt. Bruke et vakuum å rense ut støv buildup inni monteringen.

•Trekk fan's plugg ut av stikkontakten. Bruk en skrutrekker til å fjerne de beholde skruene som holder fan's motor på plass, og skyv motor samlingen av tabulatorer og fjerne samlingen motor fra taket.

•Fjern bladet samlingen fra motoren ved å skyve det av, eller fjerne en beholde skrue først hvis en finnes. Fjern skruene eller nøtter som holder motoren på metallplaten. Bruk skruer eller nøtter for å forankre den nye motoren på metallplaten, orientere erstatning motoren i samme posisjon som den gamle motoren.

•Bytt samlingen blad på motoren, erstatte viften forsamlingen i sitt taket. Koble fan's motor til stikkontakten. Knip våren klippene å sette dem inn i sporene i taket, så trykk fan tilbake på plass. Aktivere strøm til badet på og slå viften.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com