Det lukter som en brann i meg tørketrommel

Det lukter som en brann i meg tørketrommel

Når du trekker rene klær ut av tørketrommelen, du dem lukter frisk og ren. Hvis de kommer ut lukter som de har vært gjennom en brann, er det et signal om at tørketrommelen krever vedlikehold.

Årsak

Grunnen det lukter som en brann inne tørketrommelen er du har lo bygget opp inne i den. Alt er oppvarmet hver gang du kjører en last av klær. Som den varmes opp, avgir det en røykfylt lukt. Ikke bare kan lukten være skremmende, det kan også få innenfor din klær og gjøre dem lukter ille.

Løsninger

Stopp lukten av brann i tørketrommelen ved å fjerne lo buildup. Rense din lo brett. Kjøpe en tryllestav hjemme forbedring butikker som du kan sette inn i tørketrommelen. Tryllestaven vil fange alle lo som er fastkjørte i tørketrommelen og trekke det gratis.

Forebygging/løsning

Hindre at lukten av røyk tilbake ved å rense lo fellen på tørketrommelen hver gang du kjører en last av klær gjennom den. Bruk tryllestaven hver måned eller så for å sikre at ingen bygge opp har en sjanse til igjen. Lo buildup kan være farlig, selv starte en ekte brann i tørketrommelen, så pass på å rense den umiddelbart.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com