Hjem solenergi forklart

Med prisen soaring og mer effektive og rimelige solcellepaneler nye, er hjem solenergi installasjoner på en all time high. Kast i regjeringen og verktøyet incentiver som hjelpe deg betale for systemet og praktisk bruk av skal solenergi har aldri vært mer overbevisende. Det er noen grunnleggende prinsipper å forstå som vil hjelpe deg å forstå hvordan hjem solenergi fungerer og hva et system består av.

Identifikasjon

Hjem solenergi systemer består av ulike komponenter som sammen kan bruke kraften i sollys til å opprette brukbare elektrisk strøm for bruk i hjemmet. Alle systemer start med photo voltaic solcellepaneler. Derfra noen systemer bruker batterier lagre elektrisitet og andre fjerne eventuelle overskytende elektrisitet generert direkte til strømnettet. Vekselrettere brukes til å slå DC elektrisk strøm produsert i solceller til brukbare AC gjeldende.

Funksjonen

Solcellepaneler består av photovoltaic celler som er klemt mellom klart ruter og innrammet i en metallkledning. Cellene er fylt med silisium krystaller som halvledere, som hjelpe slå sollys til elektrisitet. Det er en ny måte å gjøre photovoltaic celler som involverer bruk av tynne filmer av silisium snarere enn krystaller som gjør dem mindre kostnadskrevende.

Betraktninger

En av årsakene til økningen i popularitet av hjem solsystemer er tidens netto måling lov. Første netto måling loven ble vedtatt i California i 1995 og alle stater har dem nå. Denne loven mandater hjelpemidler å kjøpe overflødig strøm produsert av bærekraftig energi hjem systemer. Mens meter ikke kan faktisk spinne bakover, verktøyet vil gi deg kreditt for kraft generert mot regningen.

Funksjoner

Hvis du leve av rutenettet eller ønsker utvidet makt under driftsstans, må du inkludere et batteri bank i du hjem solar system. Et batteri bank består av en rekke batterier kablet sammen og vanligvis koblet til en inverter. Noen mindre systemer bruker golf cart batterier, men det vanligste batteriet for en hjem solar system er oversvømmet bly syre batteriet. Disse batteriene må lagres utenfor eller skikkelig ventilert. Alternativer for innendørs batterier er forseglet gel batterier eller glass mat batterier som er dyrere, men utføre bedre og vare lenger.

Betydning

Det er mange økonomiske insentiver til å redusere den innledende investeringen for et hjem solar system. Det er en føderal Grant program som tilbyr til 30 prosent refusjon for å dekke kostnadene for materialene i solar konstruksjoner. Det er også Federal skattepenger bryter tilgjengelig samt lokale verktøyet rabatter. Utover de økonomiske insentivene er de miljømessige incentivene for å støtte en ren form av elektrisitet som ikke produserer kreft-inducing giftig forurensning eller utslipp av klimagasser knyttet til global oppvarming.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com