Hvordan jeg teste for Sigma i 304 rustfritt stål?

Hvordan jeg teste for Sigma i 304 rustfritt stål?

Referanse til rustfritt stål som ASTM 304 er sigma fasen en jern og krom fase av stål som skaper en vanskeligere overflate å sveise. I tillegg kan det ha dramatiske effekter på den samlede seighet av stål. Mens fortsatt teknisk en rustfritt stål, sigma fasen er av lavere kvalitet enn andre faser av stål og opprettes når flytende stålet er oppvarmet i en lengre tid. American Society for Testing og materialer A923 er en av de beste måtene å teste for fase.

Instruksjoner

•Skjære en del av prøven stål store nok til å manøvrere under polering pads men liten nok å passe under mikroskopet. Bruk en så med en metall knivbladene eller en plate-skjærende verktøy for å fjerne en del av stålet ca 4 inches lang og opp til 2 inches i den andre to dimensjoner. Denne størrelsen er vanligvis store nok til å lett polsk men likevel liten nok til å undersøke under mikroskopet.

•Polish prøven høyglans manuelt med polering pads eller med polering hjul. Polering hjul kan variere fra en bilen polering og buffing hjulet til et vedlegg for en elektrisk drill. Eventuelt benyttes polering pads, ofte funnet i bilbransjen butikker, manuelt å polere stål. Bruke sirkulære bevegelser for å polere stål.

•Coat overflaten i en løsning av natriumhydroksid til etch. En svamp eller maling pensel kan brukes til å bruke kjemiske. For mindre stykker, kan stål være neddykket i kjemisk.

•Etter fem å 60 sekunder, tørk natriumhydroksid løsning fra prøven stykket med en ren klut eller veldig fuktig svamp og sette under et mikroskop.

•Examine overflaten under 400 til 500 forstørrelsen. Sigma fase stål vises å være linjer til misfarging.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com