Slik tester en Stihl modul

Tenningsmodulen Stihl motorsag motorer inneholder en coil som bygger, holder og branner strømladingen til tennpluggen. Denne CoILen kan miste sin effekt gjennom årene, så det vil ikke lenger bygge, holde og fyre av tillegget kreves for forbrenning. Når modulen begynner å miste sin lading makt kan det være testet for å se hvis det er bygge, holde og skyte en gnist. Disse testene bruker høyspent strøm, som kan være dødelig, så ta alle nødvendige forholdsregler.

Instruksjoner

•Still Kjedesag på et flatt arbeidsområde så baren og kjede ikke er berører. Løsne gummi støvelen som sitter på toppen av motoren tennpluggen. Skru ut tennpluggen ved hjelp av socket skiftenøkkelen.

•Ta tennpluggen ut av sylinder og sett inn nye tennpluggen i stedet. Skru ned nye tennpluggen med socket wrench. La gummi støvelen hekte.

•Kople gummi støvelen å inngang på Zat 4 tenning tester. Trykk Zat 4 testerens utgang terminal på slutten av tennpluggen. Flytte tenningsbryteren til startposisjonen.

•Med din venstre hånd, spenne toppen av motoren Fjern tennpluggen og tenning tester. Trekk på starter tau med høyre hånd. Se på testerens vindu for en blå gnist. Hvis gnist, ' tenningssystemet fin; Hvis det ikke er noen gnist må tenningsmodulen erstatte.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com