Lekmann en skifer uteplass på betong

Skifer er et gulv materiale som har blitt brukt patinert i århundrer og er blant de mest populært brukt for terrasser. Dette er en stilig universell materiale som kan manipuleres i flere forskjellige skjemaer og kan enkelt installeres på betong av nesten alle med riktig utstyr og retninger.

Instruksjoner

•Lay ut heller i mønsteret du skal sette dem i (bruker naturlig figurene steinene og sette dem sammen som et puslespill er mest vanlig). Det kan hjelpe å starte med hjørnene og omkrets, og deretter fylle i midten området. Du kan redusere disse steinene å passe om nødvendig bruke fleks og diamant blad.

•Prepare mørtelen bland i henhold til instruksjonene på emballasjen. Hvis du har en elektrisk sementblander, kan du bruke en stor bøtte eller trillebår og bland mørtelen med drill padle eller spade. Metoden du velger avhenger av hvor mye du vil være behov - mørtel sementblander for store jobber, trillebår for middels jobber, bøtte for små jobber.

•Løft opp stein fra filterholderen og sett det til side. Fyller et område med mørtel (store steiner kan kreve mer mørtel som de kan være svært tung), og forsiktig erstatte stein.

•Still nivået på steinen, trykke steinen med gummihammer for å oppnå en plan overflate. Gjenta utjevningen i vinkelrett retning for å sikre en plan overflate i begge retninger.

•Gjenta trinn 3 og 4 på alle gjenværende steiner, bruker 4-fots nivået til å holde en konsekvent plan overflate hele terrassen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com