Hvor å adgang og reparere en Maytag elektriske tørketrommel

For å gjøre de fleste reparasjoner for en Maytag tørketrommel, må du vite hvor å ta tørketrommel fra hverandre. Tørketrommel forsamlingen er ikke så komplisert som det ser ut og ta den fra hverandre er lett. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan demontere tørketrommelen i mindre enn 30 minutter, med bare et par grunnleggende verktøy. I de fleste tilfeller kan du reparere tørketrommel selv og unngå å ringe i en tekniker. Når du har casing av rammen, kan gjøre reparere og deretter reassemble tørketrommelen.

Instruksjoner

•Trekk Maytag tørketrommel strømledningen. Fjern de to skruene i bunnen av tørketrommelen med en stjernetrekker. Dra bunnen av frontpanelet fra tørketrommel rammen. Koble ledningene fra døren bytte ved å trekke dem av terminalene. Frigjøre beholde klippene på toppen av frontpanelet ved å trekke det av rammen.

•Fjern fire skruene fra likkledet på tørketrommelen med en stjernetrekker. Trekk likkledet fra tørketrommel rammen. Fjerne beholde skruene som holder toppen til tørketrommelen med en stjernetrekker. Skruene er på innsiden av tørketrommelen rammen. Løft toppen fra tørketrommel rammen.

•Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne trommelen beholde skruene som fester tromma å tørketrommel skottet. Koble tørketrommel beltet fra den motoriske skivene. Fjern tørketrommel trommelen fra rammen av tørketrommelen. Gjøre reparasjoner etter behov til tørketrommelen med en skrutrekker og socket.

•Installer tørketrommel trommelen, pass til trommelen valsene på baksiden av tørketrommelen med av trommelen. Installere beholde skruene fra trommelen og skru dem med en stjernetrekker. Trekk trommelen beltet gjennom idler åpningen og gjenta det rundt motoren skivene. La idler farten så det vil plassere spenning på trommelen beltet.

•Installer toppen på tørketrommel rammen. Installer de beholde skruer og skru dem med en stjernetrekker. Flytte frontpanelet til rammen av tørketrommelen. Koble ledninger til døren bytte. Installere Likkledet i tørketrommel rammen og stram beholde skruene med en Phillips-skrutrekker.

•Installer frontpanelet, topp først presser fast slik låser du panelet på beholde klippene. Skyv bunnen på frontpanelet på rammen og installere de to nederste skruene med en stjerneskrutrekker. Koble strømledningen til Maytag tørketrommel i stikkontakten. Slå tørketrommel på test den nye deler.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å betjene Maytag tørketrommel uten først å fjerne strømledningen fra elektriske kilden.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com