RV Fortelt rengjøring Tips

RV Fortelt rengjøring Tips

RV markiser er laget av vinyl eller akryl stoff, som er holdbare materialer, men ikke uovervinnelige. Når du bruker markisen, alltid la den tørke før trekke det etter i fuktig eller våte forhold. Fuktig vinyl vil mugg hvis det ikke er tillatt å tørke helt. Prøv også å unngå parkering under trær å redusere sjansen for tre sap farging stoff. Selv de tøffeste rengjøringsmidler har en vanskelig tid fjerne denne typen flekken.

Bruk en lange håndtak pensel

Hvis du ikke har en lange håndtak skrubbe børste for å rense de høyeste stedene i markisen, kan du enkelt en med et håndkle og en push-kosten. Ta håndkle og vikle den rundt bust av push kosten. Bruk hyssing eller gummi band for å sikre de to endene. Våt push kosten og begynner rengjøring i markisen bruke sirkulære bevegelser. Denne type kost er sikrere enn konvensjonelle scrub børster fordi det ikke klø markisens overflaten.

Mild rengjøringsmidler

Mugg på markiser kan være vanskelig å fjerne. Hvis du har en lys markise og ikke har Fortelt renere hendig, er en av de minst kostbare metodene for rensing å fylle en stor sprayflaske med en mild løsning av vann og blekemiddel. Styrken av løsningen vil avhenge av mengden av mugg og skitt flekker på stoffet. Bruk flere blekemiddel for hard flekker, men aldri la det omfatter mer enn en tredjedel av væske i flasken. Bruk gamle klær og vernebriller, spray løsningen på oversiden først og forsiktig pensel i markisen ren. Arbeide raskt og ikke la løsningen sitte for lenge. Bruk en slange skyll løsningen og deretter arbeide på i markisen undersiden. Unngå å få den bleike løsningen på siden av RV, dekaler eller i øynene. Hvis dette skjer, skyll de berørte områdene umiddelbart med vann. RVs med mørk markiser, unngå falming din stoff ved hjelp av en støvsuger som anbefales av Fortelt produsent.

Rengjør, smører og stramme bevegelige deler

Markiser må rengjøres hver månedene når de brukes tungt og mer ofte hvis du har vært camping i støvete eller våte forhold. Når rengjøring markisen, ikke glem å sjekke alle fjærer, valser, dratappen og hvis markisen har en, dekselet. Bruk en RV-vennlig silikon smøremiddel spray for å holde alle mekaniske deler knirkefritt. Hvis markisen er rustne og ikke trekke, bruk et produkt designet for å bryte opp rust.

Forebygging er Best vedlikehold

Hvis skitt, blader og annet rusk akkumuleres på markisen når den er forlenget, når du er klar å sette den bort, først lavere i markisen helt før trekke det å gi en lett rengjøring. Ta en sopelime og børste av alle skitt. Aldri tillate rusk å følge i markisen før trekke det tilbake til saken. Dermed kan forårsake en mekanisk feil på enheten.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com